Stiri mondene

Nicoleta Nucă s-a logodit! Primele imagini cu inelul de logodnă: ”Am zis da! Te iubesc”

Nicoleta Nucă s-a logodit! Primele imagini cu inelul de logodnă: ”Am zis da! Te iubesc”
Nicoleta Nucă s-a logodit! Primele imagini cu inelul de logodnă: ”Am zis da! Te iubesc” [Sursa foto: Facebook]
Nicoleta Nucă este în culmea fericirii! Artista s-a logodit cu iubitul său, toboșarul Alex Ursache. Avem primele imagini cu inelul de logodnă!

Alex Ursache, bărbatul cu care Nicoleta Nucă trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare alături de artistă. Aflată într-o escapadă romantică în Istanbul, alături de iubitul ei, Nicoleta Nucă a spus marele ”DA”. Cererea în căsătorie a fost una romantică și s-a petrecut chiar pe malurile Bosforului. Anunțul fericitului eveniment a fost făcut chiar de cântăreață în mediul online, unde a postat câteva fotografii surprinse după ce a primit inelul.

„Am zis da! Te iubesc, Alex Ursache” a scris Nicoleta Nucă în dreptul imaginilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Nicolata Nucă, despre relația pe care o are cu Alex Ursache

În cadrul unui interviu, Nicoleta Nucă a declarat că Alex Ursache este cu adevărat prima ei dragoste.De asemenea, cântăreața a explicat că fiecare relație este specială în felul ei și a avut de învățat din fiecare poveste de dragoste în care a fost implicată.

Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!(...) Eu cred că fiecare relație este o lecție de viață și fiecare relație este mai bună decât cea anterioară. Cred că cel mai dur reproș pe care l-am primit a fost că sunt insensibilă. Este reproșul pe care l-am primit în toate relațiile de până acum”, povestise artista.