Stiri mondene

Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii: „E un gest de iubire supremă”

Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii
Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicoleta Nucă a dezvăluit recent că își dorește enorm ca pe lângă un copil al ei să mai adopte încă doi copii.

Are o carieră de succes și un iubit pe măsură, așa că nu o oprește nimic să-și pună la cale o serie de planuri de viitor. Nicoleta Nucă, artista originară din Republica Moldova, este o familistă convinsă. 

Invitată în cadrul unei emisiuni tv pentru a-și promova cea mai nouă melodie „Ultima oară”, artista în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit că și-ar dori enorm să adopte doi copilași. 

Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii
Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii[Sursa foto: Captură YouTube]

„Cred că pornește din dorința de a-mi demonstra mie că sunt capabilă să iubesc și un copil care nu este al meu. După părerea mea este un gest de iubire supremă să poți să iubești un copil care nu este al tău. Mi-aș dori pe lângă un copil al meu să adopt alți doi și mi-ar plăcea și să se simplifice cumva procedura. Este foarte complicată în momentul de față și din păcate chiar stau foarte mulți copii prin orfelinate”, a declarat Nicoleta Nucă în cadrul unui interviu. 

Nicoleta Nucă nu era o fană a cântecelor de Crăciun în copilărie

Spiritul Crăciunului ne lovește din plin în această perioadă și nu avem cum să nu asociem această sărbătoare cu amintirile din copilărie. Nicoleta Nucă, însă spune că are și ceva amintiri neplăcute de Crăciun. Nu suporta să i se spună să cânte. 

„Când mergeam la rude de Crăciun și exista acea tradiție cu scăunelul și `hai, cântă-ne un cântecel`, Dumnezeule. Nu-mi plăcea treaba asta, mă deranja foarte mult această rugăminte. Nici nu-mi plăceau foarte mult cântecele din copilărie şi ce ştiam eu pe atunci erau piese din alea serioase. Cântam Celine Dion deja pe la 5-6 ani”, a declarat Nicoleta Nucă în cadrul unei emisiuni tv. 

Nicoleta Nucă, despre piesa „Ultima oară”

Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii
Nicoleta Nucă vrea să adopte doi copii[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este o piesă despre plecarea dintr-o relație toxică și apropo de asta că m-au întrebat mulți dacă este despre mine, mai degrabă aș prefera să spun că este cumva un manifesto în privința asta. Cred că toți trecem la un moment dat în viață printr-o relație toxică și este despre curajul de a pleca din astfel de relații nocive, a spus Nicoleta Nucă despre piesa nou lansată”, a declarat artista.