Stiri mondene

Nicoleta Nucă intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”! Artista a făcut primele declarații: ”Îmi plac provocările”

Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Facebook]
Nicoleta Nucă a acceptat provocarea noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va începe în toamnă, la Kanal D. Ce a declarat vedeta?!

Cel mai îndrăgit show de stil, „Bravo, ai stil! Celebrities’, se întoarce pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Emisiunea va avea debutul în această toamnă, iar nouă concurente vor încerca să impresioneze jurații. Nicoleta Nucă se află printre concurentele noului sezon ”Bravo, ai stil” Celebrities”. Artista se pregătește să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu ținutele pe care le va purta.

Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”

”Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „ Bravo, ai stil! Celebrities ” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, 
spune Nicoleta Nucă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Pasionată de muzică încă de la grădiniță, vedeta a început să ia lecții de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor.