Lansări muzicale

Nicoleta Nucă a lansat piesa ”Ce fraieri”

Nicoleta Nucă - Ce fraieri
Nicoleta Nucă - Ce fraieri [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicoleta Nucă a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Ce fraieri”. Dacă nu ai ascultat-o, îi poți da play aici!

Prin muzică și versuri, noua piesă lansată de Nicoleta Nucă, "Ce fraieri", pune accentul pe iubirea pe care o lăsăm de multe ori să treacă nevăzută prin viața noastră.

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre momentele grele din cariera sa: „Contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus”

„Piesa <<Ce fraieri>> a luat naștere acum ceva mai mult timp, în plină pandemie.

Am mers într-o zi la studio la Dorian Oswin și el mi-a zis că are o piesă d-aia de-mi place mie, cu versurile scrise de Anastasia Sandu și că o să-mi vină mănușă și într-adevăr așa a fost. Suna atât de bine încât am tras din prima varianta finală de voce și așa a și rămas. Am așteptat momentul potrivit pentru piesa asta și vă invit s-o ascultați și voi și să vedeți și videoclipul care este superb, după părerea mea.
Acest videoclip a avut ca motor <<women power>> pentru că ne-am unit forțele eu cu Isabella Szanto și Codruța Corocea și, totodată, plin de putere și încredere în sine"
, a declarat Nicoleta Nucă.