Stiri mondene

Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea: ”Nu ai cum să spui că am semnat contractul pe ceartă”

Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea
Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Dragne a avut o reacție acidă la părerile fanilor din mediul online! Uite ce le-a reproșat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

În urmă cu câteva zile, Nicoleta Dragne le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a observat că sunt conturi plătite de anumite concurente pentru a arunca cu hate în ea. Mai mult, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” este de părere că aceste persoane sunt disperate pentru a câștiga concursul de la Kanal D. În urmă cu câteva ore, Nicoleta Dragne a revenit cu noi declarații referitoare la comentariile răutăcioase pe care le primește din partea internauților.

Sătulă de toată situația provocată pe rețelele sociale, Nicoleta Dragne nu s-a putut abține și a răbufnit pe pagina sa de Instagram, spunând că anumite persoane sunt de părere că atât ea, cât și colegele sale de platou au semnat contractul pe ceartă. La vederea acestor comentarii, concurenta a decis să lămurească lucrurile. 

Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea
Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne: „ Oamenii oricum înțeleg ceea ce vor ei oricât ai vrea să le explici”

”Omul este pur și simplu un nebun, adică nu am nici cea mai mică idee care este treaba cu el, dar tot ceea ce postează este un ”nimic”. Nu ai cum să spui că unele dintre noi am semnat contracte pe ceartă și că emisiunea montează lucruri așa cum vrea ea, încât să ne facă pe noi să părem aiurea. Da, nu se difuzează tot, de exemplu, dacă se dă o discuție care se repetă, iar o concurentă spune aceleași lucruri de multe ori, nu se dă pentru că repetă același lucru.

Și poate când se montează aveți imprresia că este o concurentă care vorbește 5 minute și eu vorbesc 30 de minute, toate vorbim în mod egal, diferența este că eu nu mă repet.

Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea
Nicoleta Dragne, reacție acidă la adresa persoanelor care aruncă cu hate în ea[Sursa foto: Instagram]

Cum să spuneți că se taie la montaj ca să ne facă nouă o imagine aiurea, doar nu eram retardate să ne ducem să semnăm un contract unde să ne denigrăm singure.

Acest om postează, nu știu nici ce nume să le dau. Singurul lucru pe care puteți să-l faceți este să ieșiți de pe grupul respectiv și să se încheie treaba cu el, pentru că nu este sănătos la cap. E un singur pshiopat cu 100 de comentarii și comentează de pe toate. Oamenii oricum înțeleg ceea ce vor ei oricât ai vrea să le explici. Când cineva este setat pe tine pentru că nu te place, poți să spui orice că acea persoană interpretează greșit”, a spus Nicoleta Dragne la InstaStory.