Stiri mondene

Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online: ”Sunt conturi plătite! Persoana asta este disperată să câștige acest concurs”

Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online
Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Dragne a vorbit despre hate-ul din mediul online! Concurenta de la ”Bravo,ai stil! Celebrities” este de părere că sunt conturi plătite de anumite concurente pentru a o denigra pe rețelele sociale.

Pasionată de modă, Nicoleta Dragne a acceptat cu brațele deschise provocarea de a participa în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, fiind decisă să câștige marele premiu și titlul de cea mai stilată femeie din România. Atât ea, cât și colegele sale de platou sunt pregătite să lupte cu toate armele pentru a fi pe placul celor trei jurați. În urmă cu câteva zile, un conflict a izbucnit între Nicoleta Dragne și Anda Adam!.

Mai exact, concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a susținut că colega sa, Anda Adam, nu știe să vorbească bine în limba română. Se pare că discuția încisă pe care au avut-o în culise a stârnit numeroase reacții negative în mediul online. Sătulă de atâtea critici, prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, Nicoleta Dragne a decis să lămurească situația. Mai mult, aceasta a punctat faptul că a observat că sunt conturi plătite de anumite concurente pentru a arunca cu hate în ea. De asemenea, Nicoleta Dragne este de părere că aceste persoane sunt disperate pentru a câștiga concursul.

Nicoleta Dragne: ” De unde știu oamenii dacă emisiunea nu a fost difuzată și nu știu acea discuție”

 

Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online
Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online[Sursa foto: Instagram]

„Nivelul vostru de educație nu este acolo și probabil nu puteți înțelege,însă o să vorbesc strict de hate-ul de se întâmplă la „Bravo, ai stil!”. Oamenii vorbesc în general fără a se uita la detalii.(...) A fost discuția  cu Anda, cu gramatica vieții, discuție ce nu am deschis-o eu. Adică nu m-am dus acolo dimineața și m-am apucat să discut despre „pe care și care”. Am fost întrebată și de acolo a ieșit toată zarva aceea, în schimb colegele mele au spus că ele o să fie cu ochii pe mine și o să mă taxeze atunci când greșesc. Am făcut-o intenționat! Eram în același loc, îmbrăcată la fel și nemachiată. Eram exact ca atunci când era discuția cu Anda. Colegele mele nu au observat și nu au fost atente. Este treaba lor! Voi când vă uitați pe pagina emisiunii și vedeți acolo trebuie să fiți atente că foarte multe comentarii vin din partea unor conturi fake. Asta nu e o problemă că deobicei hate-ul vine din partea oamenilor care se ascund.  Dacă sunteți atente sunt aceleași conturi care ridică în slăvi anumite concurente și pur și simplu le pun la  pământ pe celelalte.

Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online
Nicoleta Dragne de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre hate-ul din mediul online[Sursa foto: Instagram]

Au o preferată și le înjură pe absolut toate.Eu am avut mereu parte de hate în online și sunt obișnuită cu asta, însă nu am văzut că din 100 de comentarii, 20 de conturi să arunce cu hate la absolut toate concurentele. Sunt conturi plătite de concurentele respective ca să creeze isteria asta în online. De ce spun că aceste conturi sunt plătite, pentru că noi suntem cu o săptămână  înainte de filmare. De unde știu oamenii dacă emisiunea nu a fost difuzată și nu știu acea discuție. În schimb, eu am văzut comentarii despre acea discuție ce nu a fost diuzată. Asta mă face să cred că sunt conturi plătite de anumite concurente pentru a arunca cu hate în mine. Persoana asta trebuie să fie disperată să câștige acest concurs. Să dai bani pentru a arunca cu ură și de a denigra alte concurente. Așa ceva nu am întâlnit. Oamenii care sunt plătiți se ocupă și de anumite grupuri”, a spus Nicoleta Dragne, la InstaStory.