Lansări muzicale

Nicole Cherry și Rareș au lansat piesa ,,Alo, Alo”

Nicole Cherry și Rareș au lansat piesa ,,Alo, Alo”
Nicole Cherry și Rareș colaborează muzical pentru prima dată pentru piesa ,,Alo, Alo”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul.

Piesa ,Alo, Alo” a fost compusă de Irina Rimes și Paul Iorga, iar producția finală a fost realizată de Paul Iorga. Aceasta va fi însoțită și de un videoclip pe măsură, a cărei regie a fost gândită de David Mogan și Ioana Stan.

Nicole Cherry și Rareș, colaborare inedită

Nicole Cherry și Rareș  sunt protagoniștii principali ai comediei romantice ,,Romina VTM”, ce se va putea vedea în cinematografe din luna ianuarie a anului 2023, iar piesa este prima dintr-o serie dedicată soundtrack-ului filmului. 

”<<Alo, Alo>> e genul de piesă pe care abia aștept să o cânt live, pentru că e energică și sunt sigură că publicul o va îndrăgi. Mă bucur că am putut colabora cu rareș și pe partea muzicală, pentru că e un artist nou super fresh și cu potențial. <<Alo, Alo>> e doar prima piesă pe care v-o oferim, de pe soundtrack-ul filmului <<Romina VTM>>. Să fiți atenți și la versurile piesei, pentru că spun multe despre personajele în care urmează să ne vedeți”, spune Nicole Cherry.

Citește și: Florian Rus și Nicole Cherry au lansat piesa „Fără tine”

”Piesa <<Alo, Alo>> face parte din soundtrack-ul filmului ce urmează să se lanseze în ianuarie, Romina Viața Mea, și e o piesă directă și la obiect. Practic, o conversație între personajul meu și al lui Nicole, în care fata își dorește ca băiatul să fie mult mai atent cu ea și să nu uite că îl așteaptă.” a adăugat și Rareș.