Stiri mondene

Nicole Cherry, refuzată la un concurs de talente înainte de a deveni celebră: „Cea mai mare dezamăgire din viața mea”

Nicole Cheery, refuzată la un concurs de talente înainte de a deveni celebră: „Cea mai mare dezamăgire din viața mea”
Nicole Cheery, refuzată la un concurs de talente înainte de a deveni celebră: „Cea mai mare dezamăgire din viața mea” [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost refuzată la preselecțiile unui celebru concurs de talente. Iată declarațiile artistei

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate voci de la noi din țară și una dintre artistele care a crescut sub ochii fanilor. Acum, Nicole Cherry are 22 de ani, a devenit femeie și este pe cale să devină și mamă, fiind însărcinată în aproape cinci luni. 

Nicole Cherry, refuzată la Românii au Talent! Cum a reacționat Smiley când a aflat?!

Nicole Cherry a apărut în lumina reflectoarelor la 14 ani când a lansat piesa „Memories”, dar puțină lume știe că artista făcea canto de la vârsat de 9 ani.

În cadrul unui interviu, Nicole Cherry a dezvăluit cât de mult și-a dorit să facă muzică și cum a mers la părinții ei și le-a cerut asta, dar a vorbit și despre dezamăgirile de care a avut parte în această carieră. De exemplu, cea mai mare dezamăgire a artistei este legată de faptul că a participat la preselecțiile pentru „Românii au Talent” și nu a fost acceptată, lucru de necrezut.

Nicole Cheery, refuzată la un concurs de talente înainte de a deveni celebră: „Cea mai mare dezamăgire din viața mea”
Nicole Cheery, refuzată la un concurs de talente înainte de a deveni celebră: „Cea mai mare dezamăgire din viața mea”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am fost la preselecții înainte. Până să lansez ”Memories” am fost la Românii au talent. N-am intrat. Mai întâi este o preselecție și apoi este ce vedem noi la televizor. A fost cea mai mare dezamăgire din viața mea. Nu-mi venea să cred pentru că eu visam în continuu s-o aud pe Andra spunând: ”Hiii, mi s-a făcut pielea de găină”. Pe Smiley să-l aud: Bă, ești nebun?!”, a povestit Nicole Cherry. 

Ulterior, când a ajuns în studio-ul lui Smiley și i-a povestit acest lucru, artistului nu-i venea să creadă ce aude. Mai mult decât atât, Nicole Cherry a simțit nevoia să-i spună lui Smiley că i-a trimis un e-mail cu o melodie cântată de ea și nu i-a răspuns, succesul ei venind în urma colaborării cu o altă casă de discuri și nu cu cea a lui Smiley.