Stiri mondene

Nicole Cherry a spus motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă

Nicole Cherry a spus motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă
Nicole Cherry este însărcinată în trei luni! Care a fost motivul pentru care și-a ținut sarcinsa ascunsă?!

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fiind însărcinată pentru prima dată!  Lumea showbiz-ului românesc s-a bucurat pentru Nicole Cherry, la aflarea veștii că vedeta este însărcinată. Pentru că a ținut sarcina ascunsă, viitoarea mămică a luat decizia de a spune adevăratul motiv. Nicole Cherry a ținut sarcina secretă până va fi sigură că totul este în regulă cu fetița ei. 

„Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru”,  a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry a spus motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă

Nicole Cherry, prima fotografie cu burtica de graviduță

Nicole Cherry a dat vestea într-un mod inedit, printr-o fotografie alături de partenerul ei, în care i se poate vedea burtica de gravidă. Într-o rochie roșie, care i se mulează pe burtică, artista a postat alături de imagine un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică pentru prima oară.

Nicole Cherry, prima fotografie cu burtica de graviduță

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.  Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.