Stiri mondene

Nicole Cherry, primul artist român confirmat la Summer in The City. Cântăreața se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum celebrul Sam Smith

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith
Nicole Cherry  [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith, fiind primul artist român confirmat la Summer in The City la prima ediție care va avea loc în București, între 3 și 4 iunie.

Cu peste 200 de mii de subscriberi și 120 milioane de vizualizări pe Youtube, Nicole Cherry, solista-fenomen în vârstă de numai 24 de ani, se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum celebrul Sam Smith care concertează pentru prima oară în România. Summer in The City, cel mai așteptat festival al verii din București, îi va avea în lumina reflectoarelor și pe celebrii Robbie Williams,, LP, The Editors, Calum Scott și Abby Roberts. 

„Sunt onorată și fericită să fac parte din line-up-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!”, a declarat Nicole Cherry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Citește și: Nicole Cherry, noul artist Global Records! Artista, primele declarații: „Sunt fericită de toate schimbările pe care mi le aduce 2022”

Nicole Cherry se află printre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România 

Cu nenumărate hituri în topurile Radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole Cherry  s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. De asemenea, cântăreața este cunoscută publicului român din aparițiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) și cinematografice.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith
Nicole Cherry [Sursa foto: Facebook]

Biletele la  Summer in the City

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile online, în varianta de day tickets, dar și ca abonament.  Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.