Stiri mondene

Nicole Cherry, noi detalii despre botezul fiicei sale: „Așteptăm momentul cu nerăbdare”! Artista a dezvăluit cine vor fi nașii Anastasiei

Nicole Cherry a oferit noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia.
Nicole Cherry [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry a oferit noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Nicole Cherry, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, se împarte cu brio între viața de familie și cea profesională. În urmă cu patru luni, cântăreața a devenit mamă pentru prima oară, iar acum se pregătește de botezul fetiței sale, Anastasia. În cadrul unui interviu oferit recent pentru wowbiz.ro, vedeta a oferit detalii despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. Cu această ocazie, Nicole Cherry a dezvăluit cine vor fi nașii Anastasiei.

Nicole Cherry a oferit noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia.
Nicole Cherry[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicole Cherry, prima ieșire în parc cu micuța Anastasia! Cum s-a descurcat artista?!: „Uitați-vă la ea! Am plecat cu toată casa”

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi, e o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei.  Așteptăm momentul cu nerăbdare, ne dorim să o creștinăm, mai ales că am o conexiune foarte puternică cu Dumnezeu și e un eveniment important pentru întreaga familie. În luna mai se va întâmpla, o să fie frumos o să fie un început de vară cu mult soare.(...) Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin.", a mărturisit Nicole Cherry.

Nicole Cherry a oferit noi detalii despre botezul fiicei sale, Anastasia.
Nicole Cherry[Sursa foto: Facebook]

Nicole Cherry, declarații despre nuntă

După botez este posibil ca în curând să urmeze și nunta. Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie anul trecut, însă planurile legate de acest subiect au fost amânate și din cauza pandemiei. Artista a dezvăluit că se gândesc să își unească destinele. 

Nicole Cherry, despre nunta cu Florin Popa
Nicole Cherry și Florin Popa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa?!: „Tata cumva ne-a adus împreună! A fost ca în filme!”

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi.",  a dezvăluit Nicole Cherry, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.