Stiri mondene

Nicole Cherry, extrem de emoționată! Artista a primit primul cadou pentru fetița ei

Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei
Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a arătat fanilor din mediul online primul cadou primit pentru fetița ei. Uite despre ce este vorba!

Nicole Cherry este în culmea fericirii de când a aflat că urmează să devină mămică pentru prima oară. Pentru că este foarte apropiată de fanii ei, viitoarea mămică împărtășește toate noutățile din viața ei pe rețelele sociale. În urmă cu câteva momente, Nicole Cherry le-a arătat internauților primele cadouri primite pentru fetița ei. Deși s-a emoționat foarte tare când a văzut cadourile, artista le-a transmis fanilor că nu le va desface până la nașterea fetiței sale.

Mi-au trimis primul cadou pentru bebelina mea. E vorba despre un set. Uitați-vă ce drăguț e... și girafa asta. E din ce în ce mai emoționant. Mai e și un lănțic. Măi, asta are cireșe (n.r.- pernă). Deci nu mai pot. Nu am desfăcut-o pe asta, oricum vreau să o pun direct în amabalaj ca să o păstrez perfectă până vine bebelina. Vă mulțumesc din inimă.  M-ați emoționat foarte tare  .” a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei
Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, imagini emoționante cu burtica de gravidă

În timp ce se uita la videoclipul noii sale melodii, în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa, amândoi ținându-și mâinile pe burtica ei de gravidă, Nicole Cherry a făcut o confesiune extrem de emoționantă. Mai mult, viitoarea mămică a fost copleșită de emoții, motiv pentru care a plâns puțin.

Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei
Nicole Cherry, primul cadou primit pentru fetița ei[Sursa foto: Instagram]

„Am crescut un bebeluș. E în burta mea.(...) Nu a observat nimeni că m-am îmbrăcat larg în ultimul timp sau poate nu mi-au spus...(...) Mulțumesc din inimă. N-am nici voce, nimic nu mai am! Pot să vă spun doar că sunt cel mai transpirată din toată viața mea posibilă. Cred că schimb tricoul când ajung. E cea mai mare realizare a mea și cred că ce mai frumoasă melodie, cu siguranță”,  a spus Nicole Cherry. Citește continuarea aici.