Stiri mondene

Nicole Cherry, despre creșterea fetiței sale, Anastasia. Cum își educă artista fetița și ce spune despre al doilea copil

Nicole Cherry, despre creșterea fetiței sale
Nicole Cherry, despre creșterea fetiței sale [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a vorbit despre cum se descurcă în postura de mamă, dar și cum încearcă să-și educe fiica. Iată declarațiile artistei.

Nicole Cherry, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, se bucură de o carieră răsunătoare și o familie frumoasă. Cântăreața a devenit mamă la doar 22 de ani, lucru de care este foarte fericită și împlinită. Când vine vorba despre viața personală, Nicole Cherry este o fire deschisă și împărtășește cu fanii săi detalii despre familia ei. Deși viața vedetei este destul de aglomerată în ultima perioadă, ”Cireșica” oferă o atenție deosebită creșterii fiicei sale și își dorește tot ce este mai bun pentru Anastasia. 

„Atât timp cât totul este cu măsură și nu se face exces, nu cred că dăunează. Îmi doresc ca Anastasia să aibă acces la informație și să știe tot ce se întâmplă în jurul ei, dar să fie cu măsură”, a spus Nicole Cherry, pentru publicația Viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Ar vrea sau nu Nicole Cherry ca fiica ei să-i calce pe urme?: „Î mi doresc să facă ceea ce-i place ei”

Întrebată dacă a observat la Anastasia o înclinație către muzică, Nicole Cherry a răspuns că este încă prea devreme, deoarece fetița este prea mică pentru a sesiza dacă va putea să cânte.

Citește și: Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate: „Este cea mai urâtă senzație posibilă”

”Cred că asta cel mai bine, o voi învăța în timp cum să gestioneze situația, și depinde foarte tare și de lecțiile pe care ea le va primi. Eu o să încerc să o ajut atunci când pot, dar și să o las să se descurce singură în anumite situații, pentru că, până la urmă, experința proprie este cea mai bună. Voi încerca să-i împărtășesc din lucrurile prin care eu am trecut, să tragă singură concluzii și să învețe ceva din ce am trăit eu, dar unele lucruri, așa cum am spus, trebuie trăite și simțite pe propria ta piele.  Momentan e mult prea micuță ca să spun dacă are sau nu talent. Cât despre a mă urma, îmi doresc să facă ceea ce-i place ei, de ce este atrasă, nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta”, a mai dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, despre al doilea copil: „L ucrurile vor veni de la sine”

Cântăreața a dat cărțile pe față și a mărturisit care sunt planurile din acest punct de vedere. Pe viitor, nu exclude să aibă și un frățior pentru Anastasia, dar nu prea curând, a mai precizat solista pentru sursa menționată anterior.

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nicole Cherry, declarații inedite despre petrecerea de un an a fiicei sale, Anastasia: „Petrecerea aniversară va fi despre ea”

„Momentan, ne dorim să-i oferim toată atenția Anastasiei. Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?! Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum”, a declarat cântăreața.