Stiri mondene

Nicole Cherry, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină. Artista își dorește să devină și mamă de băiat: „E greu cu fetițele”

Nicole Cherry își dorește un băiat
Nicole Cherry își dorește un băiat [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry a oferit primele declarații despre o a doua sarcină. Cântăreața își dorește un băiat.

De când a devenit mama unei fetițe, Nicole Cherry trăiește cele mai frumoase și unice momente din viața sa. Anastasia are aproape un an și le înseninează zilele părinților ei. Îndrăgita artistă se gândește deja la a doua sarcină, dorindu-și să devină și mamă de băiat. Cântăreața a ajuns deja la concluzia că este mai greu să crești fete. 

Nicole Cherry își dorește un băiat
Nicole Cherry își dorește un băiat[Sursa foto: Facebook]

„Mult timp am crezut, până să aflu ce va fi Anastasia, că voi fi mamă de băiat.

Mi se părea mie că am față de mamă de băiat și cred că și oamenii îmi spuneau mai des asta, dar a ieșit fetiță. Până la urmă nu știi a doua încercare ce o să fie, ce urmează.(...) După experiența pe care am acumulat-o în primul an cu Anastasia... e greu cu fetițele, cred că e mai greu decât cu băieții și din ce am auzit eu, aș opta pentru un băiat”, a spus Nicole Cherry.

Chiar dacă mai sunt mulți ani până atunci, Nicole Cherry s-a gândit deja cum va reacționa atunci când fiica ei va veni acasă cu un băiat. Cântăreața spune că nu va fi exagerată și nu are pretenții financiare de la cel care o va cuceri pe micuța sa, însă vrea să știe că este un om bun. 

Nicole Cherry își dorește un băiat
Nicole Cherry își dorește un băiat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicole Cherry își menține silueta de invidiat chiar și după ce a devenit mămică. Vezi care este secretul artistei?

Eu probabil o să zic <Ce e cu el? De unde a apărut? Câți ani are? Ce familie are?> Dar nu la modul de vreun statut financiar, ci pur și simplu că părinții lui sunt oameni cu capul pe umeri și a primit o educație bună. La asta mă gândesc eu. Nu îmi doresc ceva din punct de vedere financiar pentru Anastasia. Sănătate și să aibă noroc de oameni buni, care s-o ajute în viață să evolueze”, a dezvăluit artista.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Sacrificiile pe care Nicole Cherry le face de când a devenit mamă

Chiar dacă la început mulți au critica-o că a devenit mamă de la o vârstă fragedă, Nicole Cherry a demonstrează că este cât se poate de responsabilă. ”Cireșica” muncește mai mult decât înainte pentru a-i asigura un viitor frumos fiicei sale. Chiar dacă se consideră o persoană norocoasă, vedeta este de părere că nimic nu se obține fără efort și sacrificii.

Nicole Cherry își dorește un băiat
Nicole Cherry își dorește un băiat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicole Cherry, declarații inedite despre petrecerea de un an a fiicei sale, Anastasia: „Petrecerea aniversară va fi despre ea”

„Consider că sunt om care are stropul acela de noroc, un pic de praf magic. Lucrurile îmi ies atunci când îmi propun. Muncesc și foarte mult pentru ele.  Mai am momente în care mă gândesc că aș vrea să stau mai mult pentru Anastasia, dar totodată mă gândesc că dacă nu aș face toate lucrurile astea acum, n-aș mai prinde trenul și Anastasiei pe viitor i-ar lipsi ceva.  În momentul de față, până să o am pe ea, munceam pentru că îmi place și din pasiune. Și acum se întâmplă acest lucru, dar mă gândesc și la viitor”, a completat Nicole Cherry.