Stiri mondene

Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată, în mare secret!

Nicki Minaj
Nicki Minaj însărcinată [Sursa foto: Instagram]
Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată pe 30 septembrie 2020, în Los Angeles, potrivit presei internaționale.

Nicki Minaj însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Nicki Mianj este mamă! Celebra rapperiță a devenit mamă pentru prima dată în mare secret, pe 30 septembrie la Los Angeles. Faptul că nu a împărtășit marea veste cu fanii ei și nici nu a dat detalii despre numele sau sexul copilului nu este nimic ieșit din comun având în vedere că Nicki Minaj a anunțat că este însărcinată abia când avea deja șase luni de sarcină.

Niki Minaj și soțul ei, Kenneth Petty, nu au dat marea veste în online, însă mama rapperiței, da! Mesajul emoționant scris de Carol Maraj

Nicki Mianj și soțul ei, Kenneth Petty au ținut totul secret, singura care a scris pe rețelele de socializare despre faptul că rapperița a devenit mamă pentru prima dată, fiind chiar mama artistei, Carol Maraj.

Nicki Minaj însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Carol nu a putut ascunde faptul că este în culmea fericirii de când a aflat că fiica sa este mamă. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a binecuvântat-o pe fiica mea Nicki Minaj cu o asemenea bucurie. Ai fost întotdeauna o binecuvântare pentru mine și familia ta, iar acum ai primit una dintre cele mai bune Binecuvântări de la Dumnezeu”, este mesajul scris pe Instagram de mama celebrei rapperițe de peste ocean, alături de un verset din Biblie: „Copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Ei sunt o recompensă de la EL”, a scris Carol Maraj pe Instagram, potrivit Click2Houston.

Nicki Minaj, în vârstă de 37 de ani, a anunțat că este însărcinată pe 20 Iulie, printr-o serie de fotografii realizate de celebrul fotograf David LaChappelle.

Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru Nicki Minaj, din punct de vedere personal, dar și profesional. Celebra rapperiță de peste ocean a ocupat de două ori clasamentul Billboard Hot 100. Remix-ul artistei Doja Cat, intitulat „Say So”, în colaborare cu rapperița, a ajutat-o pe Nicki Minaj să obțină primul său număr 1 în „Hot 100”, în ciuda lansării mai multor hit-uri de-a lungul carierei sale. De altfel, Nicki Minaj a ajuns pe primul loc și cu piesa „Trollz”, piesă în colaborare cu 6ix9ine.

În luna septembrie a anului trecut Nicki Minaj a anunțat că se retrage din muzică pentru a acorda mai mult timp familiei sale.

„Am decis să mă retrag și să am familia mea. Știu că sunteți fericiți acum. Fanii mei, continuați să mă recompensați, faceți-o până la moartea mea... Vă iubesc pe viață", a scris artista pe Twitter la vremea aceea.