Stiri

Neversea 2023. Tot ce trebuie să știi despre festivalul verii

neversea 2023
Neversea 2023. Tot ce trebuie să știi despre festivalul verii [Sursa foto: Facebook]
Iată când va avea loc și cât costă biletele la festivalul Nerversea 2023.

Neversea 2023 este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de anul viitor. Festivalul de la malul mării ajunge la cea de-a cincea ediție, iar mulți doritori vor să se pregătească deja pentru a își cumpăra biletele. Organizatorii festivalului au anunțat recent că evenimentul va avea loc între 6 și 9 iulie 2023, pe plaja Neversea Beach din Constanţa.

Organizatorii Neversea au publicat un comunicat în care anunță foarte multe surprize și faptul că ediția din 2023 va veni cu un concept nou.

„Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oază de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi.

Fanii se vor putea încărca cu adrenalină şi fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui şi diverse activităţi interactive, sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare şi băuturi. Organizatorii spun că pregătesc o mulţime de surprize noi cu care îi vor surprinde pe cei care trec pragul festivalului"
, au anunțat organizatorii festivalului, în comunicat.

neversea 2023
Când va avea loc Neversea 2023 [Sursa foto: Facebook]

Neversea 2023. Cât costă abonamentele celui mai mare festival de pe o plajă din Europa

Primele abonamente la Neversea 2023 vor avea prețul special de 79 de euro plus taxe și pot fi rezervate cu doar 1 euro per abonament.

„Cei care doresc să îşi asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicaţia Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-şi rezerva abonamentul la preţul de doar 1 euro. După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează: General Access Basic: 79 euro+ taxe; General Access Risk Free: 99 euro+ taxe; VIP: 209 euro+ taxe", au mai spus organizatorii festivalului.

Prin accesarea campaniei speciale de rezervare a abonamentului cu 1 euro, în perioada 27 octombrie- 21 noiembrie 2022, fanii sunt de acord cu regulamentul campaniei disponibil în aplicaţia Extasy sau pe extasy.com. Pe 22 noiembrie vor plăti prețul complet al abonamentelor pe care le-au rezervat.

Citeste si: Neversea 2022: Sistem de plată, check-in și acces la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa

Este important de reținut că cei care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa [email protected] până pe 21 noiembrie 2022.

Preţul abonamentelor sunt următoarele:

General Access Basic: 79 euro+ taxe

General Access Risk Free: 99 euro+ taxe

VIP: 209 euro+ taxe

Preţul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe.