Stiri

Neversea 2022: Sistem de plată, check-in și acces la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022 [Sursa foto: Neversea]
Organizatorii au comunicat detaliile despre sistemul de plată, check-in și acces la Neversea 2022.

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la cea de-a patra ediție Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, organizatorii au venit cu vești despre accesul în festival și sistemul de plată. Participanții sunt sfătuiți să aleagă opțiunea de Check-in și Top-up online pentru a se bucura de acces mai rapid. Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediţie Neversea ce va avea loc între 7 și 10 iulie în Constanța, va fi una memorabilă, iar fanii vor simţi din nou libertatea şi bucuria de a fi împreună cu artiştii preferaţi.

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022[Sursa foto: Neversea]

Check-in la Neversea 2022

  • Check-in-ul online  poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.
  • Cei care au achiziționat mai multe bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (pdf) ajunge în posesia noului destinatar.

Citeste si: Line-up-ul pe zile la Neversea! Organizatorii au anunțat programul pentru toate cele patru

  • După realizarea cu succes a Check-in-ului online, participanții au posibilitatea să-și creeze propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă Neversea.

Accesul minorilor la Neversea 2022

  • Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei,  pe lângă biletul de acces și actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro NVS.docx, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul Neversea 2022[Sursa foto: Neversea]

Program pre-festival la Neversea 2022 și ridicarea brățărilor

  • Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access își pot ridica brățările de la festival, cu o zi înainte, pe 6 iulie, între 14:00 și 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între 14:00 și 05:00.
  • Cei care au abonamente VIP își pot ridica brățările de la de la festival, cu o zi înainte,  pe 6 iulie, între 14:00 și 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între 14:00 și 05:00.
  • Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 65.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 25 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Citeste si: Neversea lansează campania „Student de nota 10”, prin care toți cei care iau examenele merg la festival

  • Cei care doresc să își recupereze numerar banii de pe brățară o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival sau la punctul din afara festivalului pâna luni, 11 iulie, ora 18:00, pentru tranzacții cash. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite în cuantumul sumei încărcate online. Pentru refund online, fanii trebuie să completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 15 iulie, ora 23:59.