Stiri

Când apare sezonul 2 al serialului ”Squid Game”, produs de Netflix

Când apare sezonul 2 al serialului ”Squid Game”, produs de Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Squid Game este cel mai în vogă serial produs de Netflix, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare veşti despre sezonul al doilea.

 Nici creatorul serialului şi nici cei de la Netflix nu se aşteptau ca "Squid Game" să aibă un asemenea succes. Acest serial poate deveni în scurt timp cea mai de succes producţie Netflix. Toată lumea se întreabă însă când va apărea sezonul 2.

Când va apărea sezonul 2 din "Squid Game", serialul produs de Netflix

 Cine ar fi crezut că un serial SF sud-coreean va avea un asemenea succes? Nici măcar regizorul şi scenaristul show-ului, Hwang Dong-hyuk, care nici măcar nu avea în plan un al doilea sezon.

Acum însă, creatorul Squid Game va trebui să se gândească de două ori la această decizie, având în vedere amploarea pe care a luat-o show-ul TV. 

Când apare sezonul 2 al serialului ”Squid Game”, produs de Netflix

 Până în acest moment, nu a fost făcut niciun anunţ oficial legat de o continuare a poveştii, ci doar pure speculaţii. Nici măcar Bela Bajaria, unul dintre şefii Netflix, nu a putut spune mai multe. "Hwang acum are un film de făcut, dar şi alte proiecte la cre lucrează. Încercăm să ne dăm seama care este cea mai bună structură pentru el", a declarat Bela Bajaria. Deşi încă nu au început filmările pentru al doilea sezon, se pare că este un motiv întemeiat pentru acest aspect.

Când apare sezonul 2 al serialului ”Squid Game”, produs de Netflix

 Cei de la Netflix, dar şi Hwang Dong-hyuk au fost luaţi prin surprindere de succesul serialului, mai ales că Hwang a scris scenariul pentru Squid Game acum mai bine de zece ani. Toate studiourile i-au respins scenariul, mai puţin Netflix, care l-a cumpărat în urmă cu doi ani, din dorinţa de a se extinde şi pe piaţa asiatică, nicidecum cu ideea de a face din Squid Game cel mai urmărit serial din toate timpurile. Având în vedere că raţiunile financiare primează, este puţin probabil ca Netflix să nu profite de isteria creată în jurul acestui serial şi să nu producă şi un al doilea sezon.