Stiri

Natalia Oreiro îşi serbează ziua pe 19 mai! Ce vârstă împlineşte actriţa?

Natalia Oreiro îşi serbează ziua pe 19 mai! Ce vârstă împlineşte actriţa?
[Sursa foto: Facebook ]
Frumoasa Natalia Oreiro şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de familie.

Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute vedete sud-americane din lume. Superba actriţă şi cântăreaţă a împlinit o frumoasă vârstă şi şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Natalia Oreiro şi-a serbat ziua de naşterev în natură

Câţi dintre noi nu am urmărit-o pe Natalia Oreiro în "Înger Sălbatic"? Actriţa din Uruguay a frânt mii de inimi şi a devenit un idol după ce a jucat în telenovela care a avut un succes imens. Faima i-a deschis şi alte porţi, iar Natalia a făcut carieră şi în muzică, unde a lansat patru albume şi a câştigat numeroase premii.

Vedeta sud-americană încă este în lumina rflectoarelor. Joacă în filme, apare foarte des la televizor şi face reclamă după reclamă. De ziua sa de naştere însă, a vrut să scape de agitaţie şi s-a relaxat alături de familie în natură. Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani pe 19 mai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Cu ce se mai ocupă Natalia Oreiro

După succesul imens pe care l-a avut în telenovele, Natalia Oreiro s-a decis să renunţe să renunţe la acest gen de producţii şi să se concentreze mai mult pe filme. ''I'm Gilda'', ''Super Crazy'' şi ''Clandestine Childhood'', aflat pe lista scurtă a nominalizărilor pentru Oscar, sunt cele mai de succes filme în care a jucat vedeta sud-americană.

Natalia Oreiro este nelipsită din emisiunile de succes din ţara sa natală. Acum, este în juriu la "The Voice Argentina", iar în trecut a jurizat şi concursul "Got Talent Uruguay".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Pe lângă apariţiile în emisiuni, Natalia mai are timp şi de filme sau seriale. Doar în acest an şi-a făcut apariţia în două seriale, "Iosi, el espia arrepentido" şi "Santa Evita", dar şi în două filme, "Hoy Se Arregla El Mundo" şi "Las Rojas". 

Citeste si: Enrique Iglesias îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 8 mai. Câţi ani împlineşte artistul?