Stiri

Enrique Iglesias îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 8 mai. Câţi ani împlineşte artistul?

Enrique Iglesias îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 8 mai. Câţi ani împlineşte artistul?
[Sursa foto: Facebook ]
Enrique Iglesias, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din lume, îşi sărbătoreşte ziua de naştere duminică, pe 8 mai.

Şi vedetele înaintează în vârstă, chiar dacă la televizor par la fel de tinere şi de pline de viaţă. Este şi cazul lui Enrique Iglesias, unul dintre cei mai iubiţi şi mai longevivi artişti latino. Duminică, pe 8 mai cântăreţul spaniol îşi va sărbători ziua de naştere.

Câţi ani împlineşte Enrique Iglesias

Enrique Iglesias arată incredibil de bine şi se menţine într-o formă extraordinară, de parcă timpul nu a avut acelaşi efect asupra sa.

Totuşi, duminică, pe 8 mai, regele muzicii latino va împlini 47 de ani. Enrique s-a născut la Madrid, în 1975, într-o familie de muzicieni. A luat cu asalt scena muzicală la mijlocul anilor '90 şi a devenit cel mai bine vândut cântăreţ latino al deceniului. În continuare, artistul scoate hit după hit, iar albumele sale s-au vândut în peste 70 de milioane de exemplare, în toată lumea. 

Enrique Iglesias îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 8 mai. Câţi ani împlineşte artistul?

Enrique Iglesias a lansat până acum 11 albume, iar pe acestea au fost incluse melodii care au stat multe săptămâni în topuri, precum "Hero", "Bailando", "Takin' back my love", "Tonight" sau "Bailamos".

Probleme pe plan personal pentru Enrique Iglesias

Dacă pe plan muzical nu putea să îşi dorească mai mult, pe plan personal lucrurile nu stau excelent pentru Enrique. Cântăreţul are o relaţie extrem de rece cu tatăl său, Julio Iglesias. Cei doi nu îşi vorbesc cu anii, iar ultima veste i-a şocat pe fani. Julio Iglesias nu a cunoscut-o încă pe Anna Kournikova, femeia care îi este alături lui Enrique din 2002. Cei doi au împreună trei copii, dar Anna nu a vorbit niciodată cu socrul său.

"În ultimii 15 ani, viaţa mea a fost pe repede-înainte. Am fost mereu pe drumuri. Tata n-a cunoscut-o încă pe Anna. Nu ştiu să spun de ce anume, însa nu este vina niciunuia dintre noi. Pur şi simplu nu am reuşit să ne vedem cu toţii", a declarat Enrique Iglesias, într-un interviu pentru Billboard.