Stiri

Murder Mystery 2: Filmul lunii martie

Murder Mystery 2: Filmul lunii martie
Murder Mystery 2 va fi lansat pe Netflix pe data de 31 martie [Sursa foto: Facebook]
Murder Mystery 2 va fi lansat pe Netflix pe data de 31 martie 2023.

Când Murder Mystery a fost lansat în 2019 pe Netflix, mulți nu se așteptau la un alt film din seria de comedie împletită cu mister. Aproape patru ani mai târziu, aici așteptăm sosirea lui Murder Mystery 2. Având în vedere succesul incredibil al primului film, nu este o surpriză că streamerul a comandat o continuare cu aceeași distribuție principală. După cum v-ați fi așteptat, Adam Sandler și Jennifer Aniston se reunesc pentru a-și relua rolurile din prima parte.

Citește și: Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?

Murder Mystery 2 va fi lansat pe Netflix pe data de 31 martie[Sursa foto: Facebook]

Vacanța lor, din nou, se transformă într-un dezastru. Singura diferență de această dată va fi că Nick și Audrey vor lucra cu câteva fețe cunoscute și cu fețe noi nu atât de prietenoase. Dar, în afară de asta, vă puteți aștepta la același tip de acțiune comică și urmăriri de mare viteză.

Filmările au avut loc la Paris și Hawaii, după cum au dezvăluit distribuția și echipa de pe mânerele lor de pe Instagram, și s-au încheiat în trei luni, terminându-se în aprilie 2022.

Citește și: Vești proaste pentru utilizatorii care își împart parolele de la Netflix! Ce se întâmplă din martie

Murder Mystery 2 va fi lansat pe Netflix pe data de 31 martie[Sursa foto: Facebook]

Din primul film, ne facem o idee despre cuplu și despre modul în care funcționează (mai mult ca o disfuncție) unul cu celălalt.
Nick Spitz este un ofițer de poliție NYPD care încearcă de mult timp să fie promovat la gradul de detectiv. Soția lui, Audrey, este hairstylist și o mare fană a romanelor polițiste.

Sunt căsătoriți de 15 ani, dar nu au avut niciodată acea lună de miere de lux pe care o plănuiseră sau cel puțin ceea ce îi promisese Nick soției sale. Apoi, în sfârșit, la cea de-a 15-a aniversare, reușesc să-și împlinească visele.

Dar luna lor de miere întârziată se dovedește a fi o călătorie plină de haos, iar vacanța lor se transformă într-o expediție de rezolvare a crimelor.

Murder Mystery 2, proiecție specială la Paris

Murder Mystery 2 va fi lansat pe Netflix pe data de 31 martie[Sursa foto: Facebook]

Netflix a găzduit o proiecție cu totul specială a filmului Murder Mystery 2 la Turnul Eiffel din Paris pe 16 martie.

Actorii Adam Sandler, Jennifer Aniston, Melanie Laurent, Dani Boone și Cujo Verma au fost prezenți, alături de regizorul Jeremy Garelick. Proiecția de pe covorul roșu este prima de acest gen la Turnul Eiffel.