Stiri mondene

Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regrete: ”Nu am putut să stau mai mult”. Aceste aspecte i le-a reproșat și soția lui

Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regrete
Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regret [Sursa foto: Captură YouTube]
Mugur Mihăescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai mari regrete pe care le are. Care sunt lucrurile pe care nu le mai poate schimba?

Mugur Mihăescu se numără printre cei mai apreciați actori din România. Deși nu mai este în totalitatea pe micile ecrane, acesta a reușit să ajungă, de-a lungul timpului, la sufletele românilor care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Într-o apariție recentă, Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regrete. Celebrul actor a recunoscut că își dorea un alt copil, dar limitările fizice au împiedicat această dorință să fie împlinită. În continuare, Mugur Mihăescu a mai mărturisit faptul că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp alături de copilul său, mai ales în perioada copilăriei.

Acest aspect i l-a reproșat și soția lui. 

”Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil(...) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică.

Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”
, a spus Mugur Mihăescu în podcastul La Măruță.

Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regrete
Mugur Mihăescu

Citește și: Mihai Trăistariu a dat lovitura în pandemie: „M-am pus la punct cu businessurile”. Câți bani face artistul din închirierea apartamentelor sale?

Mugur Mihăescu, despre rolul în filmul „Haita de acțiune”

Actorul, care a devenit celebru pentru rolul lui Garcea, a resuscitat personajul în filmul românesc „Haita de acțiune”. În peliculă, el este tatăl lui Matei Dima. „Haita de acțiune” este construit pe același tipar precum „Teambuilding”, astfel că înjurăturile sunt nelipsite.

Mugur Mihăescu și-a împărtășit cele mai profunde regrete
Mugur Mihăescu 

Citește și: „Am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online

„A fost un film intens. Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și celălalt film (n.r. – Teambuilding), pentru că a îndrăznit să facă oamenii să râdă, să zâmbească. Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească. Acesta e un film care aduce zâmbete, care aduce bucurie. Și… îl țin acum în mână ca pe Cristinel, așa că… E doar un film, fraților! Simțiți-vă bine! Sperăm să vină cât mai multă lume ca să facem partea a doua”, a spus Mugur Mihăescu.