Stiri mondene

Motivul pentru care vânzarea de bilete pentru turneul lui Taylor Swift în SUA a fost anulată

 vânzarea de bilete pentru turneul lui Taylor Swift în SUA a fost anulată
Vânzarea de bilete pentru turneul lui Taylor Swift în SUA a fost anulată [Sursa foto: Instagram]
​Vânzarea biletelor pentru turneul cântăreţei Taylor Swift în SUA a fost anulată.

Vânzarea de bilete pentru turneul cântăreţei Taylor Swift în Statele Unite a fost anulată din cauza unei cereri deosebit de mari, dar și a unui număr uluitor de atacuri bot, informează  AFP. Perioada de vânzare a început marți și a adus milioane de oameni pe site-ul Ticketmaster, provocând întreruperi periodice și timpi lungi de așteptare online. 

„Din cauza unei cereri deosebit de mari(...)

şi a unui stoc insuficient de bilete rămase pentru a satisface această cerere”, vânzarea care trebuia să aibă loc vineri a fost anulată, a scris compania pe Twitter.

 vânzarea de bilete pentru turneul lui Taylor Swift în SUA a fost anulată
Vânzarea de bilete pentru turneul lui Taylor Swift în SUA a fost anulată[Sursa foto: Instagram]

3,5 miliarde de cereri de bilete pentru concertele lui Taylor Swift

La numărul foarte mare de cereri valide înregistrate s-a adăugat și „ un număr uluitor de atacuri bot ”, a mai susținut Ticketmaster, deși a dat asigurări că a luat măsuri de protecție pentru a preveni astfel de situații. Sistemul Ticketmaster, deținut de Live Nation Entertainment, a primit 3,5 miliarde de cereri, ceea ce a provocat erori.

Citește și: Taylor Swift, subiect de studiu la o facultate din New York! Studenții vor învăța despre cariera artistei și impactul cultural pe care îl are muzica sa

Nu am absolut nicio o idee despre ce este de făcut acum”, s-a plâns AFP Cody Rhodes, de 23 de ani, al cărui văr obţinuse un cod de pre-vânzare săptămâna aceasta, dar care, în pofida unei aşteptări de cinci ore, nu reuşise să obţină biletul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

"The Eras Tour" este primul turneu al lui Swift din 2018 și nu este neobișnuit ca site-urile să întâmpine probleme pentru spectacole sau alte produse la modă, cum ar fi pantofii de sport de colecție sau consolele de jocuri video.

Citește și: Taylor Swift este marea câștigătoare a premiilor MTV EMA 2022. Lista completă a câștigătorilor

Artista și-a lansat cel mai recent album, "Midnights", în octombrie. Cântăreața a promis hituri de pe albumele din întreaga sa carieră în cadrul turneului "Eras", care este programat să înceapă în martie și să se încheie în august.