Stiri

Motivul pentru care un milionar le-a cerut militarilor ucraineni din Kiev să-i bombardeze vila: „A fost o decizie clară pentru mine”

Motivul pentru care un milionar le-a cerut militarilor ucraineni din Kiev să-i bombardeze vila
Un milionar ucrainean le-a cerut forțelor de apărare din Kiev să îi bombardeze casa [Sursa foto: Facebook]
Un milionar ucrainean a cerut armatei să-i bombardeze conacul. De ce a recurs bărbatul la acest gest?!

Andrei Stavnitser, milionar ucrainean, a spus pentru „Good Morning Britain” că pe 5 martie a văzut pe o cameră de supraveghere cum forțele ruse, care aveau în dotare un lansator de rachete, au intrat pe proprietatea sa de lângă Irpin, un oraș din apropierea Kievului, informează  Bussines Insider.

Milionarul ucrainean a spus că rușii au distrus toate camerele de supraveghere din conacul lui, cu excepția uneia unde a văzut imaginile, și că membrii personalului său de securitate au fost prinși, dezbrăcați și interogați.

Citeste si: O artistă din Rusia riscă până la 10 ani de închisoare! A înlocuit etichetele de preț dintr-un supermarket cu știri despre războiul din Ucraina: „Este o infracțiune gravă”

„Au distrus majoritatea camerelor din interiorul casei, dar a existat o mică cameră web pentru amatori pe care n-au depistat-o. Au fost 12 vehicule militare pe proprietatea mea, inclusiv lansatoare de rachete, grenade. Practic, au început să tragă în Kiev din casa mea”, a spus Andrey Stavnitser.

Un milionar ucrainean le-a cerut forțelor de apărare din Kiev să îi bombardeze casa
Un milionar ucrainean le-a cerut forțelor de apărare din Kiev să îi bombardeze casa[Sursa foto: Facebook]

Milionarul spune că armata ucraineană i-a bombardat vila

Fiind mâhnit şi „dezgustat”, conform spuselor sale, de faptul că soldaţii ruşi i-au intrat în casă, bărbatul a luat legătura cu forţele armate ale Ucrainei, solicitându-le să atace casa. 

Citeste si: Bătrân fugit în papuci din Ucraina, mărturisiri emoționante: „Am pierdut tot! Pentru ce să mai trăiesc?” Bărbatul izbucnește în lacrimi când primeşte pantofi de la pompierii din Rădăuţi

„A fost o decizie clară pentru mine. Nu pot face multe pentru a ajuta armata şi asta a fost una dintre oportunităţile pe care le-am avut. Vreau să fac totul pentru a ajuta Ucraina să câştige”, a mai declarat Andrei Stavnitser.