Stiri mondene

Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la social media

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la social media
Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la rețelele de socializare, dezamăgiți fiind de valul de ură din mediul online.

Decizia Ducilor de Sussex de a renunța la social media vine din cauza mesajelor de ură pe care le-aiu primit. Prințul Harry și Meghan Markle au peste 10 milioane de fani pe Instagram, însă refuză să mai folosească rețelele de socializare, ca parte a noului lor rol progresist în America. O sursă apropiată a celor doi a dezvăluit că este probabil ca Ducii de Sussex să se țină de cuvânt pentru că „nu au în plan“ să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi „este foarte puţin probabil“ să se întoarcă pe rețelele sociale.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la social media

Prințul Harry și Meghan Markle nu au mai folosit Instagram din luna aprilie, atunci când au decis să „divorțeze” de familia regală din Marea Britanie.

Regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles, prinţul Williams şi soţia acestuia Kate, precum şi alţi membri ai familiei regale britanice folosesc frecvent Instagram, Twitter şi Facebook pentru a-şi promova activităţilr oficiale şi caritabile.