Stiri mondene

Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: „De frica...”

Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: „De frica...”
Dorian Popa a fost întrebat într-un podacast de ce nu face copii. Iată ce a răspuns artistul. Sigur nu te-ai fi așteptat la asta.

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști de la noi din țară, are o carieră impresionantă pe YouTube și o casă de milioane. Artistul are o relație de 10 ani cu iubita sa, dar cu toate acestea, încă nu se poate vorbi despre căsătorie și copil. Întrebat de Cătălin Măruță care este motivul pentru care nu vrea să facă un copil, Dorian Popa a răspuns cât se poate de sincer: „Mă crezi că deocamdată mi-e frică? Am 32, fac 33 de ani”.

Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: „De frica...”

Întrebat de ce îi este frică, Dorian Popa a răspuns cu nonșalanță că îi este frică de „ziua de mâine”, cu toate că este destul de celebru și conturile sale sunt pline.

„Carierele noastre sunt efemere. Frica de eșec este unul dintre cei mai motavanți factori din viața mea. Mă uit la cariere din același domeniu în care activez și eu și mă apucă bâțul. Am cunoscut eșecul. Pariu cu viața și Lala Band s-a oprit prematur din mers. Nu am să uit niciodată: eram cu colegii mei și ne uitam unii la alții și spuneam: vă dați seama că suntem șomeri?”, a mai spus Dorian Popa. 

Dorian Popa s-ar căsători cu iubita sa dacă ar apărea un copil 

Dorian Popa a mai declarat în cadrul podcastului că nu crede neapărat în taina căsătoriei, dar în momentul în care un copil ar veni pe lume, cu siguranță și-ar oficializa relația alături de iubita sa pentru ca bebelușul să vină pe lume într-o familie cu părinți care poartă același nume. 

Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii: „De frica...”

„Cu siguranță în momentul în care un copil apare într-o familie prioritățile se schimbă, resursa timp se dozează cu totul altfel și știind că muncesc de luni până luni de dimineața până noaptea și eu și soția mea, deocamdată suntem așa...”, a mai declarat cântărețul. 

Printre motivele pentru care nu face încă un copil, Dorian Popa a enumerat și faptul că ia anumite suplimente nutritive care nu fac bine fătului. Artistul spune că trebuie să fii „curat” în momentul în care faci un copil.