Stiri mondene

Motivul pentru care Bruce Willis renunță la cariera de actor! Ce boală are actorul?!

Bruce Willis renunță la cariera de actor
Bruce Willis
Bruce Willis și-a anunțat fanii că va renunța la cariera sa de actor după ce a fost diagnosticat cu o boală grea.

Bruce Willis, actorul în vârstă de 67 de ani, a anunțat că vrea să renunțe la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare cauzată de o boală a creierului care afectează abilitatea unei persoane de a comunica, scrie News.ro citând revista Variety.

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, rolul său din „Greu de ucis” fiind unul cu adevărat memorabil.

Anunțul retragerii lui Bruce Willis din cariera de actor: „M ult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate”

Pe conturile de socializare ale actorului au fost postate mesaje prin care se explică motivul retragerii actorului din cariera sa.

Motivul pentru care Bruce Willis renunță la cariera de actor! Ce boală are actorul?!
Motivul pentru care Bruce Willis renunță la cariera de actor! Ce boală are actorul?![Sursa foto: Marca]

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, a anunţat familia starului american într-un comunicat.

Motivul pentru care Bruce Willis renunță la cariera de actor! Ce boală are actorul?!
Bruce Willis în „Greu de ucis”[Sursa foto: Marca]

Bruce Willis s-a născut în Germania în martie 1955. A debutat în actorie în 1987, impresionând fanii filmelor în primul film din seria „Greu de ucis” (1988-2013). A jucat apoi peste alte 70 de producții, printre care „Pulp Fiction”, „Al cincilea element” sau „Armageddon”. De-a lungul carierei sale, Bruce Willis a primit mai multe premii, printre care și Globul de Aur. Bruce Wiilis are și o stea pe Wall of Fame din 2006.

Bruce are cinci copii, trei din mariajul cu actrița Demi Moore (1987-2000) și doi cu actuala soție, Emma Heming Willis.