Stiri mondene

Amna, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2021: „Unii nu sunt la fel de puternici ca ceilalți”

Amna - declarații la părăsirea Survivor România
Amna - declarații la părăsirea Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Amna este prima Faimoasă care părăsește competiția Survivor România 2021. Ce le-a spus fanilor imediat cum a avut acces la telefonul mobil.

Competiția a luat sfârșit pentru Amna care nu s-a putut adapta condițiilor grele din Republica Dominicană. Artista a părăsit duminică seara competiția difuzată de Kanal D „Survivor România”. Nominalizarea ei din partea echipei nu a fost o supriză pentru artistă, ba din contră, colegii ei i-au făcut pe plac pentru că știau că îi este greu să stea departe de băiețelul ei, David. Însă un alt detaliu care a contat în nominalizarea ei spre eliminare ține de o problemă de sănătate pe care a descoperit-o chiar în timp ce era în Republica Dominicană. 

Amna - declarații la părăsirea Survivor România
Amna - declarații la părăsirea Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Imediat cum a avut acces la telefonul mobil, Amna le-a mulțumit fanilor din online pentru toată susținerea și mesajele frumoase și le-a promis că vor avea parte de foarte multe surprize în perioada care urmează. 

„A venit momentul să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am primit-o din partea voastră la Survivor. După cum știți, am ieșit din competiție, dar ce nu știți e că starea mea de sănătate nu a fost tocmai ok până astăzi. Astăzi am ieșit din spital și sunt bine și de-abia aștept să ajung acasă și să-mi strâng copilul în brațe și să-mi reiau activitatea. Am cunoscut oameni minunați, Survivor a fost o experiență super super tare, doar că unii nu sunt la fel de puternici ca ceilalți, așa că e bine să ne oprim când nu mai putem. În dreapta mea este Lucian”, a transmis Amna pe rețelele de socializare. 

Amna - declarații la părăsirea Survivor România
Amna - declarații la părăsirea Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Amna a mai scris pe aceeași rețea de socializare că ieri a ieșit din spital și urmează să ajungă acasă zilele următoare. 

Și Lucian Barbu din echipa Războinicilor a părăsit competiția Survivor România 2021

Alături de Amna, și Lucian Barbu, din echipa Războinicilor a părăsit competiția în urma unei grave accidentări la genunchi. Din păcate, Războinicul va avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-și putea reveni la normal. 

Amna - declarații la părăsirea Survivor România
Amna - declarații la părăsirea Survivor România[Sursa foto: Instagram]

„În această seară avem doi concurenți care păresesc competiția Survivor România 2021. Primul concurent care părăsește competiția este cel care are cele mai puține voturi din partea publicului, al doilea care părăsește competiția o face din motive medicale și acesta este Lucian, din echipa Războinicilor. Lucian, în urmă accidentării tale ești silit să părăsești competiția”,  a spus Daniel Pavel aseară. 

În story-urile postate de Amna pe Instagram artista era alături de Lucian și păreau împăcați sufletește chiar dacă părăsesc Survivor atât de devreme. 

„Durerea internă este mai mare ca cea din exterior. Se pare că viața este ceea ce se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Durerea mare este aceea că am plecat la drumul ăsta și totul s-a întâmplat instantaneu și nu am prevăzut nimic”,   a spus Lucian.