Stiri

Mirela Retegan, despre cum a luat naștere „Gașca Zurli”

Mirela Retegan, despre cum a luat naștere  „Gașca Zurli”
Mirela Retegan, despre cum a luat naștere „Gașca Zurli”
Mirela Retegan a venit în studio-ul Radio Impuls! Invitata de 12 a vorbit despre fenomenul „Gașca Zurli”, unul dintre cele mai îndrăgite concepte de către copiii din România.

Cosmin Cernat a avut o invitată cu totul specială în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”. Mirela Retegan, personaj complex al zilelor noastre, o „zână Zurli” pentru cei mici și o prezență inspirațională pentru toate mămicile din România. De asemenea, invitata de 12 este și un om de radio experimentat. Mirela Retegan, creatoarea fenomenului „Gașca Zurli” le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls cum a luat naștere „ Gașca Zurli ”. 

Mirela Retegan, despre cum a luat naștere  „Gașca Zurli”
Mirela Retegan, despre cum a luat naștere „Gașca Zurli”

Mirela Retegan: „Povestea asta minunată mi-a schimbat viața”

„Eu am început să fac Zurli la 36 de ani când toată lumea îmi spunea că dacă nu ai făcut ceva până la 35 de ani nu exiști. Eu am început să construiesc povestea asta minunată care mi-a schimbat viața în cel mai negru moment din viața mea. La vremea respectivă m-am despărțit de tatăl fetiței mele, plecasem de la job-ul pe care îl aveam. Habar nu aveam cu ce o să plătesc chiria luna viitoare și grădinița copilului. Din acel moment am început să fac povestea asta, pentru că mi-am dat seama că este ceea ce fac mai ușor. Să spun povești pentru copii!(...) Acum sunt într-un punct în care sunt foarte deschisă.(...) În anul 2020, eu am reușit să fac nouă campanii sociale, au strâns sute de mii de euro, am construit două case pentru niște copii rămași în stradă, toate acestea le-am făcut cu banii strânși de la oameni, pentru că eu nu sunt o instituție de stat”, a spus Mirela Retegan.