Stiri mondene

Mirela Retagan este „Invitatul de 12” de duminică. Când și cum a luat naștere Gașca Zurli?

Mirela Retagan este „Invitatul de 12” de duminică
Mirela Retegan vine în studioul nostru, la emisiunea „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Iată o parte din interviul pe care îl poți vedea duminică

Cine nu o știe pe Mirela Retegan? I se mai spune și femeia-fenomen pentru multitudinea de povești care i-a bucurat atât pe copii cât și pe părinții lor. „Gașca Zurli” este cunoscută în întreaga țară pentru spectacolele superbe destinate copiilor. Cu toate că încasările au scăzut cu 95% în timpu pandemiei, Gașca Zurli a continuat seria spectacolelor în tip hibrid. Mirela Retegan a organizat un spectacol cu număr limitat de persoane, iar show-ul a fost transmis în același timp și în online pentru cei care și-au cumpărat un link de acces. 

„Am murit şi am înviat de câteva ori. Au scăzut încasările cu 95%, dar a crescut cu 200% încrederea în mine şi în brandul Zurli. E un an greu, dar am găsit resurse să rămânem în picioare, ba chiar să facem multe fapte bune. TOATE! Gândeşte-te că pe 2020 aveam doar 3 (trei!!!) zile libere în calendar. Am avut săli rezervate şi închiriate şi în ţară, şi în Europa, hoteluri plătite, bilete de avion cumpărate...”, a spus Mirela Retegan într-un interviu pentru Click

Mirela Retegan povestește cum a luat naștere „Gașca Zurli”

Bucură mii de copii din toată țara și le umple sufletul de iubire. Cum a luat naștere „Gașca Zurli”? Despre asta, dar și despre alte multe subiecte interesante ne va vorbi Mirela Retagan duminică de la ora 12 la emisiunea „Invitatul de 12”. Până atunci, va oferim și o scurtă înregistrare despre ceea ce va urma să auziți. 

Si atunci am început să fac povestea asta pentru că mi-am dat seama, este ceea ce eu fac cel mai ușor. Să spun povești pentru copii împachetate în toate formele posibile. Să spun povestea potrivită copilului pe momentul și pe ce are el nevoie atunci”, spune Mirela Retegan.