Stiri mondene

Este sau nu este „AMI” o „Enigmă”? Răspunsul, duminică, la „Invitatul de 12”

Este sau nu este „AMI” o „Enigmă”
Ami, Invitata de 12 a lui Cosmin Cernat de duminică, ne va povesti despre cea mai nouă piesă a sa.

Ami, una dintre cele mai frumoase voci de la noi din țară, este „Invitatul de 12” de duminică a lui Cosmin Cernat. Frumoasa artistă pășește în studioul nostru va sta de vorbă cu prezentatorul emisiunii despre ultima sa piesă: „Enigma”, o piesă despre care Ami spune că o descrie perfect din toate punctele de vedere. 

Este sau nu este „AMI” o „Enigmă”

„Lucrez de ceva timp la primul meu album pe care o să-l lansez anul ăsta, sper, pentru că data de lansare era progamată pentru anul trecut, însă din cauza restricțiilor, am renunțat la niște planuri și ne-am reorientat către altele. Peste puțin timp o să lansez primul single de pe primul album. Se numește „Enigma”. E un album special pentru că este și primul. L-am scris în starea de urgență când toată lumea era în casă, dar eu chiar atunci îmi plănuisem să am o perioadă de două/trei luni în care să stau numai în studio. Să nu mă ocup de altceva pe lângă și să-mi compun un album. Și uite că s-a întâmplat să vină pandemia și să stăm toți în casă și să nu mai fiu dornică de alte lucruri. Așa am putut să stau concentrată și chiar am avut inspirație mai mult ca oricând. Faptul că am putut să scriu un album mi-a dat și mai multă înceredere și a fost vindecător cumva”, a declarat artista în cadrul unui interviu pentru WOWbiz. 

„Enigma”, piesă lansată în colaborare cu Tata Vlad

Pentru piesa „Enigma”, Ami a colaborat cu Tata Vlad de la Bug Mafia. În trecut, Ami a mai colaborat cu trupa de hip hop și pentru piesa 7 zile din 7, așa că lui Tataee nu i-a trebuit mult timp pentru a-i oferi un răspuns afirmativ. 

„Când mă pregăteam să scriu piesa asta, Enigma, mă gândeam la Tataee și l-am sunat și mi-a răspuns „Da” din prima. I-a plăcut piesa „super-mult”, povestește Ami la Invitatul de 12.