Stiri mondene

Ami, declarații în premieră despre albumul „Enigma” la Invitatul de 12

Ami, declarații în premieră despre albumul „Enigma” la Invitatul de 12
Ami, declarații în premieră despre albumul „Enigma” la Invitatul de 12 [Sursa foto: Captură YouTube]
Ami a lansat de curând piesa Enigma, iar albumul pe care îl pregătește va purta același nume. Ce a declarat despre noul album la „Invitatul de 12”?!

Ami a fost invitata lui Cosmin Cernat duminica trecută și ne-a oferit declarații în exclusivitate despre albumul pe care îl va lansa anul acesta. Artista a lansat deja piesa cu același nume de curând și le promite și alte surprize fanilor ei, mai ales că este pusă pe treabă. 

Ami, declarații în exclusivitate despre colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa „Enigma”

Ami a mai colaborat cu Bug Mafia și pentru piesa „7 zile din 7”, iar când l-a rugat pe Tata Vlad să fie vocea de pe refrenul piesei sale, acesta a acceptat cu mare bucurie. 

Ami, declarații în premieră despre albumul „Enigma” la Invitatul de 12
Ami, declarații în premieră despre albumul „Enigma” la Invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am început anul în forță. Am pregătit un album pentru acest an pe care o să-l lansez în toamnă. E primul meu album de artist. Acum a venit timpul, acum am simțit. M-am simțit pregătită din toate punctele de vedere și recent s-a lansat și prima piesă de pe album. Este în colaborare cu Tata Vlad, colaborarea asta a venit în urma piesei 8 zile din 7, am fost vocea refrenului lor și a fost o deosebită plăcere să cânt alături de ei. Când mă pregăteam să scriu piesa asta m-am gândit la el, la Tataee. L-am sunat, i-am propus piesa și mi-a răspuns cu „da” din prima și uite că a i-a plăcut piesa. Pe la începutul mele în muzică nu am avut atât de multă încredere în mine deși știam care ar fi drumul meu. Am crescut cu o oarecare neîncredere”, a spus Ami în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.