Stiri mondene

Mircea Bravo a dezvăluit afișul filmului „Mirciulică”: „Am văzut că așa au și filmele mari de la Hollywood”

Mircea Bravo a dezvăluit afișul filmului „Mirciulică”:  „Am văzut că așa au și filmele mari de la Hollywood”
Mircea Bravo a dezvăluit afișul filmului „Mirciulică”: „Am văzut că așa au și filmele mari de la Hollywood” [Sursa foto: Facebook]
Mircea Bravo lansează în toamna aceasta „Mirciulică” și după trailerul oficial, a venit și un afiș al filmului. Cine sunt personajele din film?

Mai avem foarte puțin timp de așteptat până când Mircea Bravo va lansa filmul biografic „Mirciulică”, proiectul la care a lucrat în ultima perioadă.

Mircea Bravo le-a prezentat fanilor traileul filmului care va ajunge pe 7 octombrie în cinema, iar acum, Mircea Bravo le-a prezentat fanilor și afișul filmului. Pe afișul principal se află Mircea Bravo alături de Lenuța din Chinteni, cunoscută și ca „bunica lui Mircea Bravo”. 

„Vă prezentăm afișul filmului nostru MIRCIULICĂ. Am văzut că așa au și filmele mari de la Hollywood. Ghiciți ce meserie o să am în film”, a scris Mircea Bravo în dreptul afișului. 

Mircea Bravo a dezvăluit afișul filmului „Mirciulică”:  „Am văzut că așa au și filmele mari de la Hollywood”
Mircea Bravo a dezvăluit afișul filmului „Mirciulică”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: TRAILER: Mircea Bravo lansează „Mirciulică”, un film de lungmetraj, o comedie, în care va avea rolul principal! Când va avea premiera

Acțiunea filmului regizat de Cristi Ilișuan, se desfășoară în Gherla și vom avea ocazia să-i vedem în acțiune pe actorii cu care Mircea Bravo colaborează deja și pentru clipurile din mediul online, dar și alți actori alături de care a colaborat pentru prima dată.

Mircea Bravo, declarații în exclusivitate în Bară La Bară despre filmul Mirciulică

Invitat în luna mai în emisiunea Bară La Bară de la Radio Impuls, Mircea Bravo a vorbit despre filmul său și cum au decurs filmările. Comediantul a povestit că a fost ajutat enorm de comunitatea din Cluj, oamenii oferind cazare, locuri de filmat, dar și servicii de catering pentru cei implicați în producția filmului. 

„Filmul a fost făcut la Cluj, și al doilea o să fie la fel, unde, automat, mare parte dintre noi nu plătim cazare, suntem într-un loc care ne ajută. Cei din Cluj mă ajută foarte mult și apreciez chestia asta că sunt foarte mulți oameni care au susținut proiectul ăsta și așa m-au ajutat să fac filmul, cărora aș vrea să le mulțumesc.

Așa am reușit să fac filmul, altfel, automat, era imposibil. Practic, dacă cineva are un vis și crede foarte mult în el, vor apărea oameni în jurul lor care îl vor susține. Așa s-a întâmplat și la noi. Cel mau probabil va apărea în luna octombrie în cinematografe.  Vrem să fie un produs cât mai bun pentru oameni. Filmul e cu dume tari, se râde mult în film, sunt actorii cu care sunt obișnuiți și în clipurile noastre, sunt foarte mulțumit de rezultatul final”, a declarat Mircea Bravo în Bară La Bară.