Stiri mondene

Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”. Actorul, impresionat de comunitatea din Cluj: „Sunt foarte mulți oameni care au susținut proiectul”

Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”
Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică” [Sursa foto: Facebook]
Mircea Bravo a făcut declarații în premieră în Bară La Bară despre filmul la care lucrează în prezent.

Mircea Bravo lucrează la un film pe care îl vom putea vedea la cinema în toamna acestui an. Actorul a dat toate detaliile despre producția filmului și stadiul în care se află acum, precum și costurile lui. 

Citeste si: Mircea Bravo se căsătorește! Primele declarații despre nuntă, în exclusivitate, la Bară La Bară: „Sunt mai impulsiv de felul meu”

Mircea Bravo: „Cei din Cluj mă ajută foarte mult și apreciez”

Mircea Bravo a dezvăuit cum au decurs filmările pentru Mirciulică, cât a costat filmul, însă a vorbit și de ajutorul pe care l-a primit de la oamenii din Cluj. 

Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”
Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”[Sursa foto: Facebook]

„Filmul a fost făcut la Cluj, și al doilea o să fie la fel, unde, automat, mare parte dintre noi nu plătim cazare, suntem într-un loc care ne ajută. Cei din Cluj mă ajută foarte mult și apreciez chestia asta că sunt foarte mulți oameni care au susținut proiectul ăsta și așa m-au ajutat să fac filmul, cărora aș vrea să le mulțumesc. Așa am reușit să fac filmul, altfel, automat, era imposibil. Practic, dacă cineva are un vis și crede foarte mult în el, vor apărea oameni în jurul lor care îl vor susține. Așa s-a întâmplat și la noi. Cel mau probabil va apărea în luna octombrie în cinematografe.  Vrem să fie un produs cât mai bun pentru oameni. Filmul e cu dume tari, se râde mult în film, sunt actorii cu care sunt obișnuiți și în clipurile noastre, sunt foarte mulțumit de rezultatul final”, a declarat Mircea Bravo în Bară La Bară. 

Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”
Mircea Bravo, declarații în premieră despre filmul „Mirciulică”[Sursa foto: Facebook]

Mircea Bravo a dezvăluit că filmul a costat 200,000 de euro și va apărea inclusiv Tanti Lenuța, despre care spune că e „genială”. 

„Bunica e genială. Tanti Lenuța apare în film. Tanti Lenuța a cochetat tot timpul cu domendiul ăsta. A început să apară în videoclipuri de melodii populare. A avut și o rubrică unde se jucau cu chestii moderne. Noi când am început colaborarea cu ea, mi s-a părut mult mai mișto să fie ea. Noi scriem exact pentru ea”, a declarat Mircea Bravo și despre colaborarea lui cu Lenuța din Chinteni.