Stiri mondene

Mira, prima apariție televizată alături de iubitul ei: „Mai întâi am fost prieteni foarte buni”

Mira și iubitul ei, Andrei
Mira este mai fericită ca oricân. Are o relație de un an și ceva cu toboșarul ei și de curând au fost pentru prima dată într-o emisiune tv împreună.

Mira iubește și este iubită! Artista nu-și mai încape în piele de fericire de când ea și Andrei sunt într-o relație și se înțeleg de minune. Mira spune că relația ei cu Andrei a fost o pură întâmplare la care nici ei nu s-ar fi gândit, mai ales că erau prieteni foarte buni. Invitați pentru prima dată într-un platou de emisiune, cei doi iubiți au scos la iveală cele mai aprigi secrete din relația de cuplu. 

Mira, relație cu toboșarul ei de mai bine de un an. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi 

„Nici noi nu ne-am dat seama că s-a întâmplat (n.r. relația), mai ales că s-a întâmplat după ce ne-am cunoscut. Au trecut ceva luni”, a spus Andrei,iubitul Mirei. 

Mira și iubitul ei, Andrei

„Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care... știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și...”, a mai audăugat și Mira.

Cei doi au fost supuși unui test fulger în care au fost nevoiți să răspundă unor întrebări mai inconfortabile. 

Întrebați dacă fosta iubită a lui Andrei i-a mai scris vreun mesaj lui, Mira a răspuns foarte sigură pe ea că nu l-a mai cautat.

„Nu i-a mai dat că eu știu sigur”, a răspuns Mira.

„Poate mi-a mai dat, dar s-a rezolvat”, a spus și Andrei.

La întrebarile „Cine a făcut primul pas” și „Cine a spus primul `Te iubesc`”, cei doi iubiți au arătat unul spre altul, în vreme ce la întrebarea „Cine cedează primul după o ceartă”, ambii au fost de acord că Andrei este cel care lasă de la el.

La întrebarea „cine cheltuiește cei mai mulți bani pe haine?”, Mira nu știa ce să zică, în vreme ce Andrei a spus inițial că Mira, după care a explicat:

„Ea le primește pe toate gratis și eu îmi cumpăr două tricouri pe care trebuie să le plătesc. Deci eu”.