Stiri

VIDEOCLIP OFICIAL | Mira a lansat „Cineva”, o piesă despre o poveste personală

Mira a lansat „Cineva”
La o lună de la lansarea piesei „Zero Absolut”, Mira și-a pus din nou sufletul pe tavă în versurile melodiei „Cineva”.

Așa cum ne-a obișnuit, Mira își expune toate sentimentele pe hârtie, sentimente pe care mai apoi le transformă în versurile unor piese emoționante de dragsote. Piesa „Cineva” încheie un capitol tumultuos din viața artistei. Versurile melodiei spun că ar vrea să simtă și ea iubirea unui bărbat, și iată că acest lucru se întâmplă de ceva vreme. În cadrul unui interviu, Mira a spus că va încheia șirul pieselor de dragoste neîmplinită și va lansa și piese mai vesele, doar că majoritatea pieselor sale sunt scrise în funcție de stările prin care trece. Deci dacă de acum în colo Mira iubește și este iubită, trebuie să ne așteptăm și la piese prin care ea să-și cânte sentimentul de iubire pe care ea îl împărtășește de ceva vreme.

Mira: Sunt fericita ca am încheiat un capitol din viața mea cu aceasta piesa 

Videoclipul piesei debutează cu imagini de la concertele pe care Mira le susținea înainte de pandemia de coronavirus.

Piesa descrie perfect stările prin care trecem mare parte dintre noi din când în când. Cu siguranță fiecare a simțit sentimentul de singurătate, deci piesa aceasta descrie perfect stările pe care un om le resimte în astfel de momente.

„O perioada lunga de timp m-am simțit singura, abandonată, nu îmi găseam locul. Intr-o zi amalgamul asta de sentimente s-a tranformat in piesa pe care o ascultați acum. Nu după mult timp lucrurile din viața mea s-au schimbat, după ce a trebuit sa învăț, sa cresc și sa ma iubesc. Acum sunt fericita ca am încheiat un capitol din viața mea cu aceasta piesa și va las sa ascultați cea mai personală poveste de-a mea”, a scris Mira pe Instagram.