Stiri

Mira a lansat „Zero absolut”, o poezie muzicală despre iubirea neîmplinită

Mira
Mira a lansat „Zero absolut” și a vorbit pe larg despre stările pe care le transmit versurile melodiei.

Sensibilă așa cum ne-a obișnuit, Mira a lansat o nouă melodie care vorbește despre suferința pe care o resimte femeia după o relație în care sentimentele nu au fost aceleași de ambele părți. 

„Piesa asta este o poezie muzicală și sper sa rezonați cu ea”, a scris Mira pe Youtube, în descrierea melodiei.

Mira

Mira lansează piese care transmit stări pe care le-a trăit în trecut 

În cadrul emisiunii de la Europa FM, Mira a vorbit despre piesa pe care tocmai a lansat-o.

„Mie mi se pare foarte atre și m-am super bucurat când am auzit pentru prima dată piesa asta la studio. Eram: „Mamă, ce piesă poetică”. Este o poezie după părerea mea. Evident că este vorba despre o iubire neîmplinită care atât de tare a durut încât îi ceri să-ți înghețe sufletul ca să nu mai simți nicio durere. Atât de metaforic, la modul ăsta s-a dus textul”, a spus Mira, care a mai dezvăluit și să piesele sale din prezent sunt despre stări din trecut. 

Mira

„În prezent sunt foarte bune stările mele și experiențele de dinaninte nu pot să zic că au fost cele mai reușite tocmai de asta, acum îmi cânt durerea, ca să zic așa. Sper ca la următorul album să cânt ce trăiesc eu în prezent”

Mira a mai dezvăuit că va lansa la finalul acestei luni albumul muzical și deși melodiile sale de Youtube au foarte multe vizualizări, artista spune că simte nevoia să lanseze și un album palpabil, ca în vremurile în care tehnologia nu era atât de avansată.

Mira

„În principal o să le lansez digital și un album, cum era el odată, un CD, să pui mâna pe el, să-l pui în mașină, așa cum se făcea odată. Eu sunt o fire mai oldies but goldies. Îmi place vibe-ul ăsta pe care mi-l dă”, a mai spus Mira la Europa Fm.

În ceea ce privește videoclipul melodiei, Mira a declarat că s-a gândit alături de regizorul ei că ar fi foarte tare să fie alcătuit din stări, așa cum este și melodia.

„A ieșit fix așa cum ni l-am dorit. Fix așa cum mi l-am imaginat”, a spus Mira despre videoclipul piesei. 

„Mă bucur foarte tare să vă dezvălui cea de-a cincea piesă de pe album. Este o poezie muzicală, i-aș zice eu și abia așteptam să o ascultați și voi. Am pregătit și versiunea acustică pe care o să v-o prezint curând”, mai spune MIRA.