Stiri

Minelli a cucerit Youtube-ul! Câte vizualizări „Rampampam”?!

Minelli a cucerit Youtube-ul! Câte vizualizări „Rampampam”?!
Minelli a cucerit Youtube-ul! Câte vizualizări „Rampampam”?! [Sursa foto: Instagram]
Minelli a cucerit topurile muzicale cu piesa „Rampampam”, iar acum a depășit un record și pe YouTube. Despre ce este vorba?

Minelli a cucerit topurile muzicale cu piesa „Rampampam”, aceasta regăsindu-se săptămâni la rând pe Shazam, dar și în topurile de pe radio și iată că acum ne anunță că a reușit o performanță incredibilă și pe Youtube. Piesa lansată de Minelli a adunat peste 1 milion de căutări pe Shazam și s-a aflat pe locul 13 în topul global al aplicației, alături de Bruno Mars, Lil Nas X, Justin Bieber, Doja Cat și alții.

Însă artista a mai doborât un record azi.

Piesa „Rampampam” are 100 de milioane de vizualizări la doar șase luni de la lansarea sa. Bucuria este cu atât mai mare, mai ales că toți știm că trendul de pe YouTube este de fapt altul, muzica ușoară fiind mai pe la coada clasamentului în trending-ul de pe Youtube.

Minelli a devenit cunoscută publicului larg o dată cu lansarea piesei „Mariola”, care a devenit rapid hit. Înainte de a-și începe cariera pe cont propriu, Minelli a făcut parte din trupa Wassabi timp de 3 ani. După ce a părăsit trupa, succesul ei avea să apară instant odată cu lansarea piesei „My mind” alături de Vanotek.

Minelli a vorbit pentru prima dată despre viața de mămică la „Invitatul de 12” 

Minelli este cunoscută pentru piesa care a făcut furori toată vara în cluburi, dar puțină lume știe câte ceva despre viața personală a ei. Minelli este într-o relație de 12 ani cu soțul ei și au împreună doi copii, un băiat și o fetiță. 

„Cum este mămica Minelli?”  a fost întrebată  Minelli, mamă a unui băiețel și a unei fetițe: Sarah și Filip. 

„Cred că sun o mămică simpatică, drastică când e cazul și foarte implicată, să facă copiii cât mai multe lucruri. Dacă mă pui să mă descriu, nu pot să mă descriu. Îmi place să vorbească lumea drăguț despre mine. Îmi place să fac mâncare, dar nu prea mult. Nu te gândi că stau în fiecare zi în bucătărie, dar îmi place mai mult să fac curățenie, de exemplu”, a spus Minelli în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”. 

Citește continuarea aici