Stiri mondene

Invitatul de 12 | Minelli, vorbește pentru prima dată despre viața de mămică

Minelli
Cine ar fi crezut că solista piesei care a făcut furori „Mariola” este mămica a doi copii frumoși?! Minelli a vorbit despre „profesia” de mamă.

Minelli este cunoscută pentru piesa care a făcut furori toată vara în cluburi, dar puțină lume știe câte ceva despre viața personală a ei. Minelli este într-o relație de 12 ani cu soțul ei și au împreună doi copii, un băiat și o fetiță. 

Cum este „mămica” Minelli? 

„Cum este mămica Minelli?” a fost întrebată Minelli, mamă a unui băiețel și a unei fetițe: Sarah și Filip.

Minelli, vorbește pentru prima dată despre viața de mămică 

„Cred că sun o mămică simpatică, drastică când e cazul și foarte implicată, să facă copiii cât mai multe lucruri. Dacă mă pui să mă descriu, nu pot să mă descriu. Îmi place să vorbească lumea drăguț despre mine. Îmi place să fac mâncare, dar nu prea mult. Nu te gândi că stau în fiecare zi în bucătărie, dar îmi place mai mult să fac curățenie, de exemplu. Am noroc că soțul meu gătește. Îi place să gătească, nu o face așa, doar că nevastă-sa nu gătește prea mult. Eu sunt omul care spală vasele după. Facem o echipă bună împreună. Dacă mă pun să gâtesc ceva, îmi iese, doar că nu o fac așa, știi că mâncarea trebuie făcută cu plăcere ca să iasă”, a spus Minelli în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.