Stiri mondene

Invitatul de 12 | Minelli, despre copilărie: „Nu-mi plăcea la țară”

Minelli la „Invitatul de 12”
Minelli a devenit celebră odată cu melodia „Mariola”, însă puțină lume știe câte ceva despre artista care își compune propriile melodii.

Minelli este una dintre cele mai discrete artiste de la noi din țară. Artista își compune singură propriile piese și a devenit celebră cu piesele „Mariola”, dar și „Diskoteca”, melodie cântată în colaborare cu Inna. 

Minelli la „Invitatul de 12”

Despre copilărie Minelli spune că principala ei activitate era cântatul în fața blocului și spre deosebire de ceilalți copii, Minelli nu agrea deloc timpul petrecut la țară la bunici. 

Cu ce își ocupa timpul Minelli când era mic copil

„Aveam concerte de la 11 ani cu verișoara mea în față la semigerie, așa se numea locația. Eram o echipă super-bună. În fața blocurilor din fața noastră ne luam câte un casetofon și începeam să cântăm toate genurile de piese, piesele noastre; și ușor, ușor am evoluat și am început să cântăm pe la Casa de Cultură, pe la evenimente din astea care se organizau în oraș”, a spus Minelli la „Invitatul de 12”, emisiune prezentată de Cosmin Cernat. 

Minelli la „Invitatul de 12”

Cu toate că mai toți copii își petreceau vacanțele de vară la țară la bunici și nu aveau nimic de obiectat în legătură cu asta, Minelli nu-și amintește cu prea multă plăcere despre acele perioade. Artista spune că nu i-a plăcut niciodată să stea la bunici. Tot cântatul în fața blocului era activitatea ei preferată.

„Nu-mi plăcea deloc să merg la țară. Nu mă atrăgea deloc. Mă plictiseam foarte mult. Vara, ce făceau părinții? Duceau copiii la bunici și aia era. Ne mai vedeam peste ceva timp. Eram opusul surorii mele căreia îi plăcea foarte mult să stea la țară și nu înțelegeam. Așteptam întotdeauna să mă întorc la bloc să-mi reiau activitatea cu fetele de pe scară, să ne jucăm cu păpușile”, a mai spus Minelli în emisiunea lui Cosmin Cernat.