Stiri mondene

Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat: „M-a durut enorm și mi-a distrus încrederea în mine”

Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat
Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat [Sursa foto: Instagram]
Mimi a trecut prin momente grele după despărțirea de Sebastian Dobrincu. Vloggerița a fost părăsită de tânărul milionar pentru Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu se iubește cu Ioana Ignat de ceva vreme, însă înainte ca acesta să aibă o relație cu îndrăgita artistă, milionarul a trăit o poveste de dragoste și cu vloggerița Mimi, dar care s-a terminat brusc. 

Citeste si: Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu: „Mă bucur de prezența lui”

Mimi a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Sebastian Dobrincu: „E u simțeam că lui îi este rușine cu mine” 

Invitată recent în cadrul unui podcast, Mimi a vorbit, printre multe altele, și despre relația cu Sebastian Dobrincu. Potrivit spuselor sale, Sebastian Dobrincu ar fi înșelat-o pe aceasta cu Ioana Ignat, ruptura dintre cei doi s-a produs imediat după lansarea videoclipului „Inimă Naivă”.

Vloggerița a trecut printr-o perioadă foarte grea, motiv pentru care a suferit când a văzut că fostul ei partener de viață și-a găsit fericirea la scurt timp după ce s-au despărțit. Mai mult, Sebastian Dobrincu nici măcar nu a vrut să se afișeze cu ea o lungă perioadă, în schimb, acesta s-a afișat imediat cu Ioana Ignat.  

„Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos.

Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară. Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost «o să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună» și ca o nebună l-am iubit. La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii, într-un circ. Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe.

Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat
Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Am rămas împreună 3 luni de zile după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana Ignat  s-au cunoscut. Un an de zile investisem mult timp în sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el. El a plecat în America. Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea. Ne-am întâlnit, amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva. Nu numai că era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație, a durut foarte tare să văd că se afișează cu altcineva.

Citeste si: Ce avere are Sebastian Dobrincu, noul jurat de la Imperiul Leilor

Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat
Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu! Vloggerița, părăsită pentru Ioana Ignat[Sursa foto: Instagram]

Nu a vrut pentru că imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu și eu nu. Nu asta spunea, dar am avut o discuție la un moment dat și mi-a zis că imaginea mea este controversată și l-aș trage în jos. M-a durut enorm și mi-a distrus încrederea în mine. Nu spun că el a făcut ce a făcut intenționat. El nu se simțea bine afișându-se cu mine, iar eu simțeam că lui îi este rușine cu mine. Era devastator. Să fii cu un bărbat care nu vrea să se afișeze cu tine este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți trăi. Eu eram conștientă, dar nu voiam să accept”, a spus Mimi.