Stiri mondene

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum își petrecea artista Crăciunul: „Nu prea mai stăteam pe acasă”

Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul
Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul [Sursa foto: Captură YouTube]
Ioana Ignat a dezvăluit cum arătau zilele de Crăciun în familia sa. Ce tradiții respecta artista?!

Ioana Ignat a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, după ce a participat la „Vocea României”, făcând parte din echipa lui Marius Moga. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Ioana Ignat s-a lansat imediat în peisajul muzical cucerind radiourile din întreaga țară.

Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul
Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate că este o artistă apreciată de public, puține persoane știu detalii despre copilăria ei. Invitată recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, Ioana Ignat le-a dezvăluit telespectatorilor cum arăta Crăciunul pe vremea când era un copil. Artista susține că sărbătorile de iarnă erau speciale pentru ea și familia sa.

Petrecea mereu timpul în sânul familiei și alături de surorile sale, cu care mergea tot timpul și la colindat.

Citeste si: Ioana Ignat, marturisiri din trecutul ei tumultos. Puțini știau acest lucru despre artistă: "Nu puteam sa dorm, sa plang...ma rugam la Dumnezeu sa-mi ia durerea"

„Înainte de Crăciun, când eram mai mică, mergem la colindat cu surorile mele și făceam destul de mulți bani.

(...) Nu aveam ce face la vârsta aia cu ei și ii dădeam părinților. De obicei de Crăciun mergeam pe la neamuri, rude.(...) De la 15 ani deja cantam, nu prea mai stăteam pe acasă."
, a declarat Ioana Ignat.

Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul
Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul[Sursa foto: Captură YouTube]

Ioana Ignat a simțit muzica din fașă

De-a lungul carierei sale în industria muzicală, Ioana Ignat a lansat câteva hit-uri de succes bifând totodată colaborări speciale cu artiștii momentului.

În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre cea mai mare pasiune a sa- „MUZICA”.  Mai mult, Ioana Ignat a dezvăluit și o întâmplare emoționantă din primele sale zile de viață.  

Citeste si: Dimineața Nebună: Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu, s-au împăcat! Cum s-au afișat cei doi în fața fanilor: ”Un norocos și a lui jumătate”

„Eu de mică am știut că o să devin cântăreață. De când eram micuță. La câteva săptămâni de când m-a adus de la maternitate,” dacă erau piese din astea cu impact emoțional, „Un-Break My Heart”, „I will Always Love You, mie îmi curgeau lacrimi și trăiam emoția aceea. După aceea cântăm prin casă, cântam pe la biserică.

Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul
Cum își petrecea Ioana Ignat Crăciunul [Sursa foto: Instagram]

Acolo cântam în strană, cu maicile și mi-am dorit să fac din ce în ce mai mult treaba asta. Când am ieșit m-am înscris la Palatul Copiilor la Cercul de Chitară. Chitară deja știam și primisem și cadou o chitară de la niște prieteni de la mănăstire. La 15 ani am intrat într-o orchestră unde aveam evenimente de joi până duminică, aveam și câte 2 evenimente pe zi. Am cântat vreo doi ani în orchestra aia și apoi m-am înscris la Vocea României”, a declarat Ioana Ignat.

Citește continuarea aici!