Stiri mondene

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp! Motivul pentru care artistul vrea să apeleze la o astfel de intervenție: „Aș da fericit banii”

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp
Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a mărturisit că își dorește să-și facă transplant de corp. Motivul pentru care a ajuns la această concluzie!

De câțiva ani încoace, Mihai Trăistariu își menține locul privilegiat în atenția fanilor nu atât prin muzică, ci prin declarații surprinzătoare. De data aceasta, artistul a dezvăluit că își dorește să-și facă transplant de corp. În cadrul unei emisiuni TV, cântărețul a recunoscut că urmărește de aproximativ trei ani acest subiect. Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că ar da fericit banii să-și facă o astfel de intervenție, pentru că tot timpul și-a dorit să fie mai înalt.

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp
Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, experiență neașteptată în toiul nopții! Artistul, vizitat de extratereștri: „Au plecat să atace”

„Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap.(...) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.(...) Am avut un complez de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Mihai Trăistriu, adept al schimbărilor: „Eu țin cu viitorul și abia aștept să-l trăiesc”

De asemenea, Mihai Trăistariu   își dorește să aibă același creier, dar totodată să poată cânta în continuare. Pentru că este un adept al schimbărilor care apar și nu este împotriva tehnologiei, iar, prin urmare, dacă se dovedește că o astfel de operație este posibilă, artistul nu se va gândi de două ori înainte să o facă.

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp
Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!: „Am intrat într-un fel de depresie timp de o lună”

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și... Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Eu țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc”, a adăugat Mihai Trăistariu