Stiri mondene

"Această melodie nu avea ce să caute pe scena Eurovision internațională". Mihai Trăistariu a reacționat după ce Theodor Andrei nu a reușit să treacă de semifinale

Reacția lui Mihai Trăistariu după ce reprezentantul României nu s-a calificat în finala de la Eurovision 2023.
Mihai Trăistariu, despre prestația lui Theodor Andrei [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Reacția lui Mihai Trăistariu după ce reprezentantul României nu s-a calificat în finala de la Eurovision 2023. Ce spune despre prestația lui Theodor Andrei, dar și despre piesa aleasă?!

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Reprezentantul României a concurat în cea de-a doua semifinală a competiției și a ratat calificarea, după ce nu a reușit să se claseze în primele 10 țări cu cele mai mari punctaje. După acest eșec, au apărut reacțiile, atât la adresa reprezentantului României, cât și la cea a Televiziunii Române.

Mihai Trăistariu nu s-a arătat surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023

Atât telespectatorii care au urmărit show-ul, cât și mai multe persoane publice, au reacționat dur. Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, se numără printre vedetele care au transmis un mesaj pe rețelele sociale, după momentul tânărului artist în cea de-a doua semifinală a Eurovison 2023, susținând că Theodor Andrei nu este vinovat pentru eșec, ci TVR și cei care au ales ca această piesă să reprezinte România.

Reacția lui Mihai Trăistariu după ce reprezentantul României nu s-a calificat în finala
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Reacțiile românilor după acest eșec: "De toată jena. Mi-a fost rușine de piesa si interpretarea României"

"Părerea mea despre Semifinala EUROVISION din seara asta și despre necalificarea României în Finală. Să începem cu începutul! 1. Această melodie- cea a României- nu avea ce să caute pe scena Eurovision internațională.

2. Singurul lucru pe care-l susțin în continuare este că acest copil ESTE TALENTAT! Theodor Andrei a participat la ceva festivaluri de mic, probabil a avut și profesor de canto... și a ajuns la un nivel vocal FOARTE BUN. Însă... 3. Theodor încă e mic și lipsit de experiența unor concerte mari. Nu a avut timpul necesar să digere CE ÎNSEAMNĂ Eurovision cu adevărat! Și-atunci e o greșeală uriașă să citesc prin ziare că show-ul a fost gândit, conceput de el. Și aprobat, avizat, folosit apoi de Tvr! (Eu, personal... cred că Tvr n-a mai crezut în el și n-a mai avut nici măcar chef să-i gândească ceva show. Și-atunci s-au prefăcut că-l lasă pe artist cu această sarcină. Au vrut, practic, să arunce ulterior nereușita... pe copil!) Deci Tvr experimentează în continuare, trimițând un copil necopt la Eurovision. Au mai făcut greșeala asta. Așa se întâmplă când schimbi echipa Eurovision mereu!.

Mihai Trăistariu a reacționat după ce Theodor Andrei nu a reușit să treacă de semifinale
Theodor Andrei[Sursa foto: Facebook]

4. Am fost prezent în sală la Finala românească. N-aveai ce să alegi! Dacă vocea era bună, piesa era proastă. Și invers !Așa că singurul care era mai acătării... a câștigat! Așa a fost ales acest Theodor! De la Selecția Națională mi-am dat seama că România va fi la coadă din nou și-n acest an. Lipsa vedetelor din concurs iarăși a pus un mare semn de întrebare: oare au picat vedetele la Preselecție sau nu s-au înscris deloc? 5. Atitudinea lui Theodor Andrei e faină cumva. Chiar dacă pare arogant, e de fapt un... fel de a fi în public. El are sămânță de artist în el iar asta transpare în orice apariție a lui. Chiar dacă se circărește și se schimonosește mai mereu... pe el îl prinde lucrul ăsta. Uite... pe mine nu m-ar prinde. Lui îi stă bine așa: cu roz, cu galben, cu limba scoasă, cu fața strâmbă, cu pantaloni de clovn, cu pantaloni scurți, cu cracii pe sus pe canapele etc.  6. Vocea lui Theodor are întindere, are forță, are elasticitate. Îl știu de mic și, chiar dacă i s-a îngroșat glasul odată cu maturizarea, tehnica rămâne! Ca mersul pe bicicletă. El stăpânește bine cântatul !Poate i-o fi scăpat 2 note în seara asta... dar asta nu e relevant! Poți impresiona și chiar câștiga marele concurs... falsând.", este mesajul scris de Mihai Trăistariu.