Stiri mondene

Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022: „N-am văzut în viaţa mea aşa ceva”

Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022
Mihai Trăistriu [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a analizat finala Eurovision câștigată de Ucraina. Cum a comentat artistul voturile dintre Republica Moldova și România?!

Eurovision 2022 a fost o ediţie cu multe scandaluri. De la modul cum s-a votat până la marele câștigător, Ucraina, totul a stat sub semnul îndoielii. Mihai Trăistariu, artistul clasat pe locul 4 la Eurovision 2006, la Atena, Grecia, cu piesa „Tornero” crede că ceea ce s-a întâmplat cu votul din acest an „e o făcătură” și crede că „EBU va fi dat în judecată”. Mai mult, cântărețul este revoltat de faptul că România şi Republica Moldova nu şi-au acordat nici măcar un punct.

Trebuie ţinut cont însă de faptul că juriul nostru a fost exclus de organizatori , iar votarea din partea ţării noastre s-a făcut printr-un algoritm. 

Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022
Mihai Trăistraiu[Sursa foto: Facebook]

Nu a existat vreodată vreo ediţie mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reuşită, mai grea şi mai colorată... decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câştiga lejer locul I. Artişti unul şi unul...

Piese de toate felurile: unele de radio,  altele de concurs, multe piese ritmate mega bune, dar şi muuulte piese lente excepţionale. Look-ul artiştilor a adus un plus întregului spectacol. Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite. Totul m-a impresionat în seara asta la culme! Plus toate limbile concursului într-un singur concurs. Recitalurile senzaţionale, glumele la locul lor, emoţiile tot acolo. Nici n-am cuvinte! N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum!”
, a scris Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022: „N-am văzut în viaţa mea aşa ceva”
Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022[Sursa foto: Eurovision ]

„Despre România... Ce să-i spui lui WRS? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar Eurovision-ul rămâne Eurovision! Cu voturile lui ciudate! Eu am declarat încă din Preselecţia românească că în acest an  simt că nu avem o piesă care să ne aducă glorie! E laudabil, totuşi, că am intrat din nou în finală... după 3 ani de necalificari! Iar Tvr chiar şi-a dat interesul anul ăsta şi asta s-a văzut”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Mihai Trăistariu a mai declarat că Eurovision 2023 nu se va ţine cu siguranţă în Ucraina deoarece nimeni nu poate risca să aducă zeci de mii de oameni într-o ţară în care se desfăşoară un război.

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre articolele vestimentare pe care le-a purtat de la începutul carierei: „Mereu am fost băgat la „proști îmbrăcați” ”

„Despre câştigători... Evident, Eurovision 2023 nu se va ţine în Ucraina! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în ţara în care doi preşedinţi nebuni prelungesc la infinit suferinţa pe pământ în loc să se înţeleagă naibii cumva şi să salveze poporul ucrainean de la moarte. Altă chestie... Chiar mă întreb ce minune s-a întâmplat în 2006 de-am obţinut punctajul record de 172 de puncte?!?!?! E taaaaare greu să iei puncte de la toate ţările în acest concurs! Chiar e greu! E cel mai greu”,  a mai adăugat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, reacție dură după finala Eurovision 2022
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Instagram]

Mihai Trăistariu, despre voturile dintre România şi Republica Moldova

În continuare, Mihai Trăstariu a mai povestit că are patru dileme în legătura cu finala Eurovision. 

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre afacerea din Constanța! Câți bani cere artistul pentru o oră la școala lui de muzică?!

„1. Moldova, niciun punct de la juriu pentru România. 2. Ucraina... niciun punct de la juriu pentru România. 3. România= 12 puncte pentru Ucraina. 4. România= niciun punct de la juriu pentru Moldova. Maaare ciudăţenie a mai ajuns Eurovision-ul! Şi, totuşi, o să particip din nou.  TREBUIE ADUS ACASĂ ACEST LOC ÎNTÂI!!!

P. S. 1: Aş vrea să ştiu şi eu, de curiozitate, cine au fost cei 5 juraţi din România care au notat acum, la finala internaţională. Dar de curiozitate...

P. S. 2: În anul meu, în 2006, a votat doar publicul! Fără juriu! Faceţi următorul exerciţiu de imaginaţie: Moldova a obţinut acum locul al II-lea la public. Dacă scoatem din ecuaţie razboiul din Ucraina... MOLDOVA ar fi câştigat Eurovision-ul! BRAVO, MOLDOVA! Chiar... a fost ca lumea de tot momentul vostru.

P. S. 3: Rămân la părerea că juriile sunt taaaare ciudate şi că ar trebui eliminate complet 

P. S. 4: Peste 5 milioane de ucraineni sunt acum fugiţi prin Europa de teama războiului! Deci... N-a votat lumea de milă... Nu! Şi-au votat chiar ei, ucrainenii, de milă! Cei 5 milioane!

P. S. 5: Dar cel mai straniu tot asta mi se pare- Moldova a cântat despre legătura Chişinău- Bucureşti. Deci... despre frăţia dintre Moldova şi România!!! Iar noi le-am dat zero. Iar ei ne-au dat... zero. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva! Practi... ne-am pişat unii pe alţii!!! Of, Doamne! Chiar incredibil!!

P. S. 6: Şi, din nou, mi s-a confirmat că ceea ce spun casele de pariuri se şi întâmplă! Ucraina a fost pe locul I în sondaje de o lună de zile !!!”, a încheiat Mihai Trăistariu.