Stiri mondene

Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: „Da, sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”

Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: „Da, sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”
Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: „Da, sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi” [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a reacționat după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat. Uite ce a spus artistul despre afirmațiile făcute de fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Mihai Trăistariu a criticat juriul din acest an și a declarat că publicul ar trebui să decidă câștigătorul, fiind de părere că „juriul de specialiști” sunt mereu sub așteptări. Cântărețul a spus înaintea finalei că, niciuna dintre cele zece piese selectate nu va avea nicio șansă la Torino.

Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat
Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat[Sursa foto: Instagram]

După finala Eurovision România a început un nou scandal! Alexandra Ungureanu, care a făcut parte din juriu și a participat activ la desemnarea câștigătorului, i-a oferit un răspuns diplomat, în care a inserat și un atac subtil, spunând că speră din toată inima să nu fi făcut o obsesie pentru concurs.

În cadrul unui interviu oferit pentru publicația click.ro, artistul a reacționat imediat.

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre scandalul pornit după semifinala Eurovision 2022! Artistul critică aspru deciziile juriului: „Am avut o dezamăgire profundă”

„Juriul poate fi subiectiv, după părerea mea. Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat. Nici la mine, în 2006… și nici la Luminița, în 2005 … n-a existat juriu.

Ambii am luat locuri fruntașe doar pe baza voturilor de la public. Și da, așa este! Sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”
a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat
Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, Mihai Trăistariu deja și-a obișnuit fanii ca în fiecare an să aducă comentarii cu privire la Eurovision. În acest an, el a afirmat că Alexandra Ungureanu ar fi participat în trecut, însă nu a reușit să obțină o clasă superioară, motiv pentru care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu are ce căuta la masa juriului a Selecției Naționale Eurovision. La auzirea acestor cuvinte, Alexandra Ungureanu a vorbit despre afirmațiile pe care Mihai Trăistariu le-a făcut la adresa ei .  

Citeste si: Mihai Trăistariu, dezamăgit de modul în care s-a desfășurat semifinala Eurovision România 2022: „Zeci de gafe! Nu am văzut așa ceva în viața mea”

„Ne știm de foarte mulți ani, am concurat în festivaluri când eram mici. Într-adevăr, lua trofeul, într-adevăr este o voce extraordinară, într-adevăr este foarte prins de tot fenomenul Eurovision.   Nu sunt la curent cu alte activități pe care le desfășoară, sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui.   Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!”, a spus ea la adresa lui Mihai Trăistariu.

Citește continuarea aici!