Stiri mondene

Mihai Trăistariu, despre momentele dificile din viața sa! Artistul s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri: „Probabil e vina mea, deși sunt un tip cuminte, devreme acasă”

Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri:
Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Trăistariu a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa și despre cum a reușit să se repună pe picioare. Cântărețul s-a confrutat cu depresia!

Mihai Trăistariu a recunoscut în mai multe rânduri că nu este fericit în plan sentimental și chiar a precizat că el este cel care se alege, de cele mai multe ori, dezamăgit sau cu inima frântă. În cadrul unei emisiuni de televziune, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate desre problemele sale. Cântărețul a mărturisit că a avut depresie din cauza unei despărțiri. Mai mult, acesta a fost nevoit să se confrunte cu depresia.  

Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri
Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri[Sursa foto: Facebook]

„Personal sunt puțin cu un picior în groapă, în sensul că am dezamăgiri, am deziluzii. Prima relație a durat șapte ani, nu mai țin relațiile ca la prima dragoste și probabil e vina mea, deși sunt un tip cuminte, devreme acasă. Undeva e vina mea, nu-mi dau seama, poate că sunt prea moale cu ele și nu mă impun, m-am gândit și la asta, dar nu mai disper neapărat. Pretendente am, de scris, îmi scriu, dar nu mai am eu curajul să mă bag într-o relație. Prefer așa chestii fugitive, cu cine merită. Aproape că mi-am băgat în cap că la un an, doi, oricum se termină”, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri
Mihai Trăistariu s-a confruntat cu depresia din cauza unei despărțiri[Sursa foto: Facebook]

Cum a reușit Mihai Trăistaru să scape de depresie

Din fericire, Mihai Trăistariu a reușit să își alunge gândurile negre și să revină la optimism. În continuare, artistul a susținut că nu mai avea nicio motivație, însă cu ajutorul prietenilor a depăsit acea perioadă grea. 

Citeste si: Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunța artistul ca să-și găsească o iubită: „M-am maturizat! Sunt un pic mai pretențios”

„M-am logodit în 2009 și cu logodnă cu tot firul s-a rupt. Cred că trebuie să stai cu persoana trei, patru ani așa și dacă vezi că vă înțelegeți, atunci fă pasul. Am avut depresie după o despărțire și nu am dat vina doar pe ea, am zis că așa e viața. Aveam așa o tristețe, nu mai voiam absolut nimic, nu mai aveam niciun plan, nicio motivație, nu mai voiam nimic. Nu mai aveam chef de nimic”, a mai adăugat Mihai Trăistariu.