Stiri mondene

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți: „M-am trezit în postura de absent”

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți
Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Trăistariu a anunțat că nu va mai participa la Eurovision 2022. Ce s-a întâmplat, de fapt?!

Mihai Trăstariu a reprezentat cu succes România la Eurovision în urmă cu 15 ani, iar de atunci a mai participat de câteva ori la preselecții, dar nu a reușit să mai atingă performanța din 2006. Cu toate astea, artistul nu a renunțat și a decis să participe pentru a 12-a oară la preselecții.

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți
Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți[Sursa foto: Instagram]

Spre surprinderea tuturor, anul acesta, marele absent din rândul participanților de la noi este Mihai Trăistariu. Într-un

interviu oferit pentru cancan.ro, cântărețul a anunțat că nu va participa la Eurovision 2022 din cauza unor nemulțumiri. Deși a avut mai multe variante de melodii, Mihai Trăistariu este de părere că nu ar lua niciun premiu cu ele. Mai mult, artistul a menționat că a avut câteva neînțelegeri cu șeful delegației, Dan Manoliu.

Citeste si: Mihai Trăistariu a recunoscut cu ce artist din industrie nu ar vrea să colaboreze: „Mi se pare foarte agresiv și cred că ne-am bate”

„Nu am reușit să găsesc o piesă bună în două săptămâni. Este greșit cum procedează TVR! M-am și ciondănit cu Dan Manoliu, care e șeful delegației, nu și anul acesta, care a zis că am timp un an și nu trebuie să fac piesa în două săptămâni.  Și am zis că da, dar anul trecut au trimis-o pe Roxen direct, iar noi degeaba ne făceam piese.

Și atunci, artiștii nu s-au preocupat de Eurovision, nici eu. Și m-am trezit în postura de absent. Nu am găsit piesa AIA, deci din acest motiv absentez',  a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți
Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022! Artistul nu se află pe lista de participanți[Sursa foto: Instagram]

Mihai Trăistariu nu se află printre participanți

În continuarea, Mihai Trăistariu a recunoscut că s-a uitat pe lista de participanți, fiind de părere că niciuna din piese nu este strălucită și este sigur că nu va câștiga nici măcar o melodie.

Citeste si: Prima femeie cu care s-a întâlnit Mihai Trăistariu, după ce a anunțat că vrea relație: "Ne-am văzut azi pentru prima dată"

„Legat de listă, m-am uitat și eu că sunt fan și cunosc tot ce e pe acolo. N-au apărut piesele, am auzit doar vreo 10. Totul ține de piesă, așa că nu ține de câte vizualizări ai pe YouTube. Ține de prestația ta live din concurs. Din ce am ascultat, nu e nimic care să poată să câștige. Niciuna nu răsare!’, a mai adăugat Mihai Trăistariu.