Stiri mondene

Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunța artistul ca să-și găsească o iubită: „M-am maturizat! Sunt un pic mai pretențios”

Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită
Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită [Sursa foto: Instagram]
Mihai Trăistariu își caută o nouă iubită și chiar este dispus să facă și o serie de compromisuri! Uite la ce ar renunța artistul de dragul ei!

Viața sentimentală a artistului nu a fost niciodată una cu care să se poată lăuda. Mihai Trăistariu a vorbit de nenumărate ori despre acest subiect, însă de data aceasta pare decis să renunțe la statutul de burlac. În cadrul unui interviu oferit pentru cancan.ro, cântărețul a dezvăluit că este în căutarea unei iubite, fiind dispus să facă orice sacrificii.

Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită
Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită[Sursa foto: Instagram]

Nu sunt atât de hotărât și de convins, de fapt, că neapărat perechea mea înseamnă fericirea.

Am făcut 40 de ani și îmi dau seama că acum m-am maturizat, sunt un pic mai pretențios.  Poate aici e problema! Nu am mai găsit ce cred eu că mi se potrivește. Nici n-am standarde, că n-am cine știe ce pretenții, dar … nu știu, chiar nu știu. Nu mi-am găsit perechea”, a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită
Mihai Trăistariu, decizie neașteptată! La ce ar renunț artistul ca să-și găsească o iubită[Sursa foto: Instagram]

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Trăistariu a luat exemplu vedetelor străine precum Bella Thorne și Cardi B.

În ultima perioada, veniturile artistului veneau de pe urma site-ului OnlyFans.com, acolo unde Mihai Trăistariu se postează în ipostaze necenzurate. Pentru că este decis să își întemeieze o familie, artistul a recunoscut că este dispus să renunțe la site-ul destinat adulților.

Citeste si: Mihai Trăistariu vrea să se înscrie la Eurovision pentru a 12-a oară: „ Treaba asta e în gena mea”

Nu știu dacă ar fi o problemă asta (n.r.- că are cont pe OnlyFans) … e o joacă a mea. Nu cred că afectează! Da, bineînțeles! Dar oricum am vrut să renunț, dar el mai generează și niște bani și am zis lasă-l acolo” a mai spus Mihai Trăistariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Ce își dorește Mihai Trăistariu de la o femeie

Deși a avut mai multe relații de-a lungul anilor, niciuna nu a fost de lungă durată. Mihai Trăistariu  s-a și logodit în 2009, dar relația s-a destrămat după câteva luni de zile. În cadrul unei emisiunii TV, artistul a spus cum și-ar dori să fie viitoarea lui iubită.  

Citeste si: Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante despre anii copilăriei! Ce s-a întâmplat între părinții săi: „A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă”

„Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste. Oricât ai da-o că te simți mai bine singur, nu e adevărat. Și atunci poate pe undeva sufletul meu cerșește, chiar și printr-o postare. E necăjit. Sufletul meu încă nu e împlinit și își mai caută perechea, pereche care nici măcar nu știu cum trebuie să arate, că nu am pretenții. Pur si simplu, sa fie o ființă simpla, vesela, vorbăreata, sa facă ciorbă, sa aibă un business propriu sau să fie angajată, să nu stea pe banii mei”   a spus aristul.

Citește continuarea aici!