Stiri mondene

Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită: „De un an sunt singur! Caut fericirea”

Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită
Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită [Sursa foto: Instagram]
Mihai Trăistariu își caută o nouă iubită! Artistul a apelat la un gest disperat pentru a-și găsi sufletul pereche. Uite despre ce este vorba!

Mihai Trăistariu este singur de un an de zile, motiv pentru care s-a cam săturat de această situație și vrea să își găsească sufletul pereche. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a dezvăluit că a recurs la „gesturi disperate” în căutarea alesei, publicând și un anunț prin care să dea de înțeles că vrea să își găsească o iubită. Cântărețul speră ca metodele încercate de el să dea roade!

Citeste si: Mihai Trăistariu vrea să se înscrie la Eurovision pentru a 12-a oară: „ Treaba asta e în gena mea”

„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea.

Mi-am pus o poză nebierberit”
, a declarant Mihai Trăistariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Ce își dorește Mihai Trăistariu de la o femeie: ”Să nu stea pe banii mei”

Mihai Trăistariu a avut multe relații de-a lungul timpului, însă niciuna nu a fost de lungă durată. Artistul s-a și logodit în 2009, dar relația s-a destrămat după câteva luni de zile. În continuare, cântărețul a spus cum și-ar dori să fie viitoarea lui iubită. 

Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită
Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită[Sursa foto: Instagram]

„Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste.

Citeste si: Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante despre anii copilăriei! Ce s-a întâmplat între părinții săi: „A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă”

Oricât ai da-o că te simți mai bine singur, nu e adevărat. Și atunci poate pe undeva sufletul meu cerșește, chiar și printr-o postare. E necăjit. Sufletul meu încă nu e împlinit și își mai caută perechea, pereche care nici măcar nu știu cum trebuie să arate, că nu am pretenții. Pur si simplu, sa fie o ființă simpla, vesela, vorbăreata, sa facă ciorbă, sa aibă un business propriu sau să fie angajată, să nu stea pe banii mei” a mai adăugat artistul.